Libnet.ro
UNICEF

01:05

webPR: VIDEO Brad Mehldau Trio pentru prima data in Romania la Jazz Night Out

Hotnews Hotnews,
 webPR: VIDEO Brad Mehldau Trio pentru prima data in Romania la Jazz Night Out

Ce au in comun samba, Massive Attack, Radiohead si pianul clasic? Raspunsul il da Brad Mehldau, unul dintre cei mai talentati pianisti ai lumii. Cu un stil proaspat si o tehnica de cristal, americanul are reputatia unui jazzman care incearca piese din cu totul alte genuri muzicale, de la Black Sabbath pana la Beatles. Brad Mehldau vine la Bucuresti in formula de trio, impreuna cu bateristul Jeff Ballard si basistul Larry Grenadier, doi muzicieni la fel de sclipitori ca liderul lor. Bateristul Ballard are o relatie complicata cu tobele sale pe care ba le mangaie, ba le abuzeaza intr-un stil unic. Brad Mehldau Trio va concerta pe 26 Noiembrie 2015, ora 20:00 la Sala Radio din Bucuresti in cadrul Jazz Night Out. continuă pe Hotnews

La 74 de ani, Al Pacino merge in fata altarului pentru prima data?

Niciodata nu este prea tarziu pentru casatorie! Despre Al Pacino se speculeaza ca ar vrea sa o ceara in casatorie pe iubita lui, actrita Lucila Sola.

Pentru prima data, un actor din Dr. Who la Bucuresti - Dan Starkey vine la East European Comic Con

Actorul Dan Starkey, cel care ii da viata lui Strax in serialul-fenomen Dr. Who, vine la East European Comic Con. Dr. Who este poate cel mai longeviv serial din lume, primul episod aparand in 1963. De atunci si pana astazi, seria a creat o adevarata isterie si dincolo de spatiul britanic si european si a atras in jurul sau un cult de proportii globale. De-a lungul timpului, nu mai putin de 13 actori au intrat in pielea Lordului Timpului, Dr. Who. Personajul lui Starkey, Strax este un Sontaran care a cucerit rapid simpatia telespectatorilor Dr. Who din intreaga lume, datorita caracterului sau sincer si amuzant in acelasi timp.

Un autoportret al lui Adrian Ghenie, pentru prima data la o licitatie din Romania

Cunoscutul artist Adrian Ghenie, reprezentant al noului val al artei vizuale romanesti, este prezent pentru prima data la o licitatie organizata in Romania, cu un autoportret cu lauri, lucrare ce are o valoare estimata cuprinsa intre 6. 000 si 9. 000 de euro, la Lavacow Spring Auction 10.

Google Calendar a fost lansat pentru iOS. Utilizatorii de iPhone pot folosi acum cea mai compleza aplicatie de calendar

La cateva luni de la lansarea pentru terminalele Android, Google a lansat azi mult asteptata aplicatie de calendar si pentru utilizatorii de iOS. Pentru prima data utilizatorii de iPhone au o aplicatie.

Euro a cazut joi pentru scurt timp sub pragul de 1,05 dolari, pentru prima in 12 ani

Euro a cazut joi pentru scurt timp sub pragul de 1,05 dolari, pentru prima oara din ianuarie 2003, pe fondul prapastiei dintre perspectivele economice ale zonei euro si cele ale SUA, scrie AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )