Libnet.ro
UNICEF

21:32

Cum arata grila de toamna a Pro TV: MasterChef, de patru ori pe saptamana. Cand vor fi difuzate productiile noi, Profu si Sef sub acoperire

Adevărul Adevărul,
Cum arata grila de toamna a Pro TV: MasterChef, de patru ori pe saptamana. Cand vor fi difuzate productiile noi, Profu si Sef sub acoperire

Pro TV a prezentat oficial grila de toamna, precizand ca este cea mai puternica din ultimii ani. Vor reveni show-urile consacrate, precum Vocea Romaniei si Las Fierbinti, dar vor fi difuzate si productii noi, precum reality show-ul Sef sub acoperire si serialul Profu. continuă pe Adevărul

Mihaela Radulescu, proiect de senzatie la PRO TV! Va prezenta una dintre emisiunile emblema ale postului

Mihaela Radulescu revine pe sticla, cu un proiect senzational la PRO TV. Dupa ce a prezentat Ferma. Un nou inceput si a fost jurat la Romanii au Talent, bruneta intra in bucatarie. Mihaela Radulescu, proiect de senzatie la PRO TV! Conform informatiilor aparute, Mihaela Radulescu va prezenta noul sezon Masterchef, care revine pe sticla dupa .

Mihaela Radulescu revine intr-o noua emisiune la Pro TV: ce rol va avea

Prezentatoarea TV Mihaela Radulescu 50 de ani) revine intr-o noua emisiune a postului Pro TV, unde va avea un rol special, dar nu permanent.

Cine e mai bine platit, Radu Valcan la Antena 1 sau Adela Popescu la PRO TV? Cati bani iau lunar cei doi

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz-ul romanesc. Au o familie frumoasa, doi copii minunati si impart aceeasi pasiune: televiziunea, dar nu si acelasi post TV. Cine e mai bine platit? Cine e mai bine platit, Radu Valcan la Antena 1 sau Adela Popescu la PRO TV? Adela .

ADIO, ANTENA 1! A PLECAT la PRO TV! MUTAREA anului! Nimeni NU SE ASTEPTA la asta

Mutare bomba in televiziunea din Romania! A plecat de la Antena 1, la Pro TV! Fosta prezentatoare a rubricii meteo de la Observator , Viviana Sposub, a parasit postul Antena 1.

Dupa ce Florin Pastrama a fost la Ferma si s-a insurat, Raluca Podea apare si ea intr-o competitie la PRO TV

Fosta iubita a lui Florin Pastrama va participa intr-o competitie la PRO TV. Raluca Podea s-a inscris la MasterChef, unde vrea sa demonstreze ca se pricepe la gatit. Asta dupa ce Florin Pastrama a participat la Ferma, unde s-a indragostit de Brigitte Sfat, cu care s-a casatorit la scurt timp dupa ce concursul s-a terminat.

Cum a ajuns Florin Busuioc sa prezinte vremea la PRO TV. Nu mai aveam de lucru si am ajuns la meteo

Florin Busuioc, actor si prezentator TV, a povestit cum a ajuns sa prezinte vremea la PRO TV, mai apoi devenind celebru si apreciat pentru munca sa, fiind, acum, cunoscut de toti romanii drept Busu de la Meteo. Cum a ajuns Florin Busuioc sa prezinte vremea la PRO TV Florin Busuioc, sau Busu de la Meteo, .

Serialul Vlad de la PRO TV incepe in luna septembrie. Data exacta la care se va difuza primul episod

Serialul Vlad revine la Pro TV din luna septembrie pe sticla, tot sub bagheta regizorului Jesus del Cerro. Care este data exacta la care se va difuza primul episod? Serialul Vlad de la PRO TV incepe in luna septembrie Cu actori romani de seama, Vlad revine din luna septembrie cu sezonul 2 pe micile ecrane.

Ce s-a schimbat la emisiunea Vorbeste Lumea de la PRO TV. Cine e fata de la Meteo, adusa de la Antena 1

Emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro TV va avea o bucatica din Observatorul de la Antena 1. Mutarea vedetei a fost anuntata pe pagina de Facebook a acesteia, dar nu a venit la pachet si cu motive. Despre cine este vorba? Ce s-a schimbat la emisiunea Vorbeste Lumea de la PRO TV Emisiunea de zi .

Cine sunt noii actori din serialul Vlad de la PRO TV. Noul sezon incepe in septembrie

Sezonul 2 din serialul Vlad se apropie cu pasi repezi! Odata cu un nou inceput pentru personajele care deja se afla in atentia fanilor productiei, alti actori isi incep aventura in acelasi proiect, la Pro TV. Cine sunt acestia si ce roluri vor ocupa in serialul difuzat in fiecare luni, de la 20:30? Cine sunt .

Schimbare importanta la Stirile PRO TV. Cosmin Stan trece la carma, in weekend. Ce se intampla cu Andreea Esca

Cosmin Stan va prezenta Stirile PRO TV din weekend, de la ora 7:00. Reprezentantii postului de televiziune anunta ca prezentatorul va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea. Andreea Esca va prezenta in continuare stirile din timpul saptamanii. Cosmin Stan va prezenta Stirile PRO TV din weekend Cosmin Stan a prezentat Observatorul de weekend .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )