Libnet.ro
UNICEF

12:00

Horia Brenciu vine la MasterChef: ce rol va avea in emisiune

Adevărul Adevărul,
Horia Brenciu vine la MasterChef: ce rol va avea in emisiune

Cantaretul Horia Brenciu 47 de ani) este primul invitat surpriza in bucataria MasterChef luni, 23 septembrie, de la 22. continuă pe Adevărul

Cati copii are Horia Brenciu. Artistul si sotia lui au infiat un baiat. Cum arata familia lor

Horia Brenciu, spumosul jurat de la Vocea Romaniei, este un familist convins. Artistul si sotia lui au infiat un baiat. Cati copii au si cum arata familia lor? Cati copii are Horia Brenciu? Horia Brenciu si Alice Dumitrescu traiesc o poveste frumoasa de iubire de mai bine de opt ani. Celebrul artist, jurat la Vocea .

Horia Brenciu a clarificat zvonurile despre Adriana Simionescu. Ce mesaj a transmis antrenorul de la Vocea Romaniei

Horia Brenciu a tinut sa clarifice zvonurile legate de Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adi Minune. Juratul de la Vocea Romaniei a fost criticat pentru ca prestatia acesteia nu ar fi fost suficient de buna. Totusi, a luat-o in echipa lui. Horia Brenciu a fost tinta internetului dupa ce a ales-o pe Adriana .

Horia Brenciu, pus la zid dupa ce a luat-o pe fiica lui Adi Minune in echipa sa. Cum s-a aparat juratul de la Vocea Romaniei

Emisiunea Vocea Romaniei de vineri, 20 septembrie, a starni dezbateri aprinse in mediul online. Iar unul dintre cei care au devenit tinta criticilor a fost Horia Brenciu. La emisiunea Vocea Romaniei de vineri, 20 septembrie, a participat si fiica cea mica a lui Adi Minune, Adriana Simionescu. Ea a interpretat piesa My Kind of Love .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )