Libnet.ro
UNICEF

19:30

INTERVIU Castigator MasterChef 2017: secretul desertului care i-a adus premiul si ce va face cu banii: O sa renunt o vreme la stomatologie

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Castigator MasterChef 2017: secretul desertului care i-a adus premiul si ce va face cu banii: O sa renunt o vreme la stomatologie

REUSITA Robert Petrescu, un medic stomatolog in varsta de 32 de ani, a devenit marele castigator al sezonului sapte MasterChef datorita unui desert complex, care a imbinat armonios gusturile dulci, sarate si picante. continuă pe Adevărul

Un medic stomatolog este castigatorul MasterChef 2017

Robert Petrescu, un medic stomatolog in varsta de 32 de ani, este marele castigator MasterChef 2017, desertul fiind preaparatul care l-a ajutat sa iasa invingator.

Robert Petrescu este marele castigator MasterChef

Marea finala MasterChef de ieri seara a scos la iveala tot ce au avut mai bun de oferit cei patru bucatari amatori care au reusit sa impresioneze juratii si sa ajunga atat de departe in competitie. Alexandra, Flaviu, Robert si Ana au trebuit sa treaca prin trei incercari grele si au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra ca merita sa faca un pas mai aproape de marele premiu.

Castigator Eurovision 2017. Portugalia triumfa in finala Eurovision 2017

Castigator Eurovision 2017. Salvador Sobral este marele castigator al Eurovision 2017, cu melodia 'Amar Pelos Dois'. Portugalia a primit cele mai multe puncte din partea juriului, dar si cele.

Castigator Eurovision 2017. Cine este Salvador Sobral, cantaretul care ar avea nevoie de un transplant de inima

Castigator Eurovision 2017. Portughezul Salvator Sobral a castigat aseara, la Kiev, marele premiu al Eurovision 2017 cu melodia Amar Pelos Dois. in varsta de 27 de ani, Sobral.

Castigator Eurovision 2017. Moment socant in timpul transmisiunii de la Eurovision

Castigator Eurovision 2017. Moment incredibil in timpul transmisiunii in direct de la Eurovision 2017. Asta dupa ce prezentatorul televiziunii din Israel a anuntat ca dupa 44 de ani aceasta e.

Are 50 de ani, dar nu ii dai nici jumatate din varsta ei. Care este secretul femeii care a oprit timpul in loc

Liu Yelin, o mama din China, se apropie de varsta de 50 de ani, insa nimeni nu ii da atat. Potrivit One. ro, multi oameni cred ca este iubita fiului sau in varsta de 22 de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )