Libnet.ro
UNICEF

23:00

Danseaza printre stele, la final: ce ar face concurentii cu marele premiu

Adevărul Adevărul,
Danseaza printre stele, la final: ce ar face concurentii cu marele premiu

Emisiunea Danseaza printre stele se incheie in aceasta seara, show-ul de la Antena 1 concurand cu meciul de fotbal Romania - Danemarca, difuzat de Pro TV. incepand cu ora 20:30, cele cinci perechi ramase in concurs se vor lupta in pasi de dans pentru castigarea marelui premiu. continuă pe Adevărul

La Slobozia se cauta Stelute printre Stele

Directia Municipala pentru Culura, invatamant, Sport si Tineret Slobozia va invita marti, 25 noiembrie 2014, la concursul de interpretare vocala Stelute printre Stele. La eveniment sunt asteptati copii, parinti si bunici din tot judetul.

Ce face Mihai Petre dupa terminarea show-ului Danseaza printre stele

Mihai Petre a parasit postul Pro Tv si s-a mutat la Antena 1, fiind cooptat in juriul emisiunii Danseaza printre stele. Acest show nu a durat insa prea mult, motiv pentru care celebrul jurat este din nou liber de contract. Nu insa pentru mult timp!.

Marele Premiu al Festivalului International de Marionete de la Galati merge anul acesta la Iasi

Cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Animatie Gulliver a ajuns la final. Dupa cinci zile, in care s-au jucat douazeci de spectacole care au acoperit o gama complexa de abordari repertoriale si tehnici de manuire, cele mai bune reprezentatii au fost premiate asa cum se cuvine.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )