Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romania-Ungaria, la egalitate cu Finala Cupei Mondiale. Cati romani s-au uitat la meciul de la TVR

Adevărul Adevărul,
Romania-Ungaria, la egalitate cu Finala Cupei Mondiale. Cati romani s-au uitat la meciul de la TVR

Partida dintre Romania si Ungaria, transmisa in direct sambata seara, la TVR 1, a fost cel mai urmarit program din prime-time, cu o audienta medie de 3,39 milioane de telespectatori pe minut, la nivel national. continuă pe Adevărul

Meciul Romania - Ungaria a fost comparabil cu finala Cupei Mondiale: cati romani s-au uitat la jocul de sambata

Daca vanzarea biletelor le-a adus celor de la federatie un castig de aproximativ un milion de euro, TVR s-a bucurat si ea de o audienta uriasa datorita celor care au stat in fata televizoarelor.

Aproape 30 de suporteri romani, audiati in urma incidentelor de la meciul Romania - Ungaria. 46 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Aproape 30 de suporteri romani au fost dusi la sectiile de politie pentru a fi audiati, in urma incidentelor petrecute cu ocazia meciului de fotbal Romania Ungaria care s-a terminat 1-1. De asemenea, 46 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala.

30 de suporteri romani, dusi la politie dupa meciul Romania-Ungaria: Alti 5 au primit interdictie pe stadion, iar 46 au primit ingrijiri medicale

A fost egal pe teren, iar in tribune au fost incidente. Meciul Romania-Ungaria s-a lasat cu imbranceli intre jucatori, iar fanii au aruncat cu petarde si fumigene dintr-o parte in alta a stadionului, inca de.

Partida Romania - Ungaria: 20 de suporteri au primit interdictie pe stadioane pentru perioade cuprinse intre sase luni si un an

Douazeci de suporteri romani au fost sanctionati contraventional dupa incidentele de la meciul Romania-Ungaria si au primit interdictie pe stadioane pentru o perioada de la sase luni la un an, informeaza Jandarmeria Romana, potrivit mediafax. Autoritatile precizeaza ca totalul amenzilor date fanilor este de 18. 000 de lei.

Meciul Romania-Ungaria: 20 de suporteri au interzis pe stadioane intre sase luni si un an

Douazeci de suporteri romani au fost sanctionati contraventional dupa incidentele de la meciul Romania-Ungaria si au primit interdictie pe stadioane pentru o perioada de la sase luni la un an, informeaza.

Meciul Romania-Ungaria: 46 de persoane au primit asistenta medicala

Patruzeci si sase de persoane au avut nevoie de asistenta medicala inainte si in timpul meciului Romania - Ungaria, scor 1-1, disputat pe Arena Nationala, in preliminariile Euro-2016, a declarat Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti, scrie.

Peste 3.000 de jandarmi vor asigura masurile de ordine la meciul de fotbal Romania - Ungaria

Peste 3. 000 de jandarmi vor actiona in Capitala pentru asigurarea ordinii publice in imediata apropiere a Arenei Nationale, precum si pe traseele stabilite pentru afluirea/defluirea suporterilor, cu ocazia meciului de fotbal Romania Ungaria. Partida se va disputa sambata pe Arena Nationala, incepand cu ora 19.

Romania - Ungaria 2014, FRF s-a zgarcit: Steagurile de hartie ale lui Burleanu

Cu ocazia meciului Romania - Ungaria din 2014, organizat de FRF sub conducerea lui Razvan Burleanu s-a putut face o comparatie cu cel din 2013, atunci cand Mircea Sandu era pe ultima suta de metri la Federatie.

Sanctiuni dupa meciul Romania - Ungaria

Incidentele de la meciul Romania - Ungaria nu au ramas nesanctionate. Mai exact, conform jandarmeriei, circa 50 de persoane au fost identificate si 30 dintre acestea sanctionate. in urma luptelor din.

FORUM Romania - Ungaria

Comentati pe subiectul meciului Romania - Ungaria, pe Forumul onlinesport. ro. Peste 300 de mesaje s-au scris despre aceasta partida.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )