Libnet.ro
UNICEF

08:00

Daniela Crudu a sunat la 112 pentru a reclama ca este batuta de iubit. Ea ar fi fost dusa la spital cu nasul spart si traumatism cranio-facial

Hotnews Hotnews,
 Daniela Crudu a sunat la 112 pentru a reclama ca este batuta de iubit. Ea ar fi fost dusa la spital cu nasul spart si traumatism cranio-facial

Daniela Crudu a sunat la 112, duminica la 5. 30 dimineata, pentru a reclama ca iubitul ei o bate. Politistii, ajunsi la fata locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar Crudu a fost dusa la spital pentru ingrijiri, transmite Mediafax. 41 Animatoarea TV a fost audiata de politisti si a anuntat ca nu va formula plangere impotriva iubitului ei. intre timp, a fost emis un ordin de protectie provizoriu. continuă pe Hotnews

Comunicatul Politiei, dupa ce Daniela Crudu a sunat la 112 ca sa scape de iubitul bataus

Reprezentantii Politiei din Capitala au emis un comunicat cu privire agresiunea in care a fost implicata Daniela Crudu. Potrivit informatiilor oficiale, vedeta a sunat la serviciul unic de urgenta 112 ca sa scape de iubitul bataus.

Daniela Crudu, batuta de iubitul ei si transportata de urgenta la spital

Daniela Crudu a ajuns de urgenta, in aceasta dimineata, la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce a fost batuta de iubitul ei. Totul s-a intamplat la ora 05. 30, iar vedeta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul Politiei.

Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubitul ei

Daniela Crudu a sunat la 112, duminica la 5:30 dimineata, pentru a reclama ca iubitul ei o bate.

Daniela Crudu, batuta de iubit. Asistenta TV a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale

Asistenta TV Daniela Crudu 30 de ani) a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale, dupa ce a reclamat ca a fost batuta de iubitul ei.

Surse: De ce a fost batuta Daniela Crudu. Iubitul luptator profesionist si-a iesit din minti. Politia a intrat pe fir

Controversele amoroase se pare ca nu vor inceta niciodata in ceea ce o priveste pe Cruduta. Daca de obicei ne-a obisnuit cu povesti intortocheate de amor si esecuri nenumarate, acum a socat pe toata lumea cu stadiul in care a ajuns din cauza unui barbat. Care a fost motivul pentru care iubitul ei i-a aplicat .

Daniela Crudu, BATUTA CRUNT de iubit! Vedeta a ajuns la Urgente. E SOCANT, abia acum S-A AFLAT ADEVARUL (VIDEO)

Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubit. Dupa o bataie crunta, vedeta a ajuns, duminica dimineata, la Urgente, informeaza B1 TV. Incidentul a avut loc duminica dimineata. Daniela Crudu a fost lovi.

Cum arata Daniela Crudu, in urma bataii incasate de la iubit. Prima reactie a familiei

Daniela Crudu, vedeta Antenei 1, pare-se ca nu prea are noroc in iubire. Dupa cum deja s-a aflat, de curand a fost in ipostaza de victima a unei agresiuni conjugale, politia intrand pe fir. Cum arata Daniela Crudu, in urma bataii incasate de la iubit Conform surselor, daca in prima faza Daniela nu ar fi .

Daniela Crudu, snopita in bataie de iubitul ei. A ajuns in stare grava la spital FOTO

Daniela Crudu, faimoasa asistenta TV a lui Dan Capatos, a ajuns la spital in stare grava, duminica dimineata. Bruneta are capul spart, piciorul rupt si multiple traumatisme pe corp, semn ca ar fi fost victima unei batai crunte, cel mai probabil din partea iubitului ei. in aceste momente, medicii o trateaza pe Daniela, iar politia .

EL A BATUT-O pe Daniela Crudu! S-A AFLAT TOTUL despre IUBITUL SECRET! Era desculta si plina de sange (FOTO)

Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubit, dupa o bataie crunta. Martorii spun ca vedeta.

Daniela Crudu, adusa pe targa la Spitalul Universitar. Iubitul a batut-o pana i-a spart nasul

Apar noi informatii cu privire la starea de sanatate a Danielei Crudu. Vedeta a fost diagnosticata de medici cu mai multe probleme, chiar daca, in fapt, doctorii de la Urgente nu au intampinat probleme pentru a o stabiliza.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )