Libnet.ro
UNICEF

20:17

Medicii i-au montat DOUA STENTURI lui Mihai Campineanu, dar sunt rezervati in privinta starii neurologice

Antena3 Antena3,
Medicii i-au montat DOUA STENTURI lui Mihai Campineanu, dar sunt rezervati in privinta starii neurologice

Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara i-au montat doua stenturi lui Mihai Campineanu de la Suie Paparude, sustin surse medicale, care precizeaza ca specialistii sunt rezervati in. continuă pe Antena3

Medicii i-au montat DOUA STENTURI lui Mihai Campineanu dar sunt rezervati in privinta starii neurologice

Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara i-au montat doua stenturi lui Mihai Campineanu de la Suie Paparude, sustin surse medicale, care precizeaza ca specialistii sunt rezervati in.

VIDEO Mihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare grava la spital, dupa un infarct suferit la finalul unui concert/ Starea este foarte grava, dar stabila - medici

Mihai Campineanu Michi), membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut, sambata seara, in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM, transmite Mediafax. Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara i-au montat doua stenturi lui Mihai Campineanu, sustin surse medicale, care precizeaza ca specialistii sunt rezervati in privinta starii neurologice a artistului.

Mihai Campineanu de la Suie Paparude a ajuns la spital. E in coma dupa un infarct. ...

Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara i-au montat doua stenturi lui Mihai Campineanu de la Suie Paparude, sustin surse medicale, care precizeaza ca specialistii sunt rezervati in privinta starii neurologice a artistului dupa infarctul suferit sambata noapte. ---- Solistul trupei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit ieri seara un infarct, imediat dupa concertul pe care formatia sa l-a sustinut la Timisoara. Barbatul a spus la un moment dat ca are mari .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )