Libnet.ro
UNICEF

17:46

VIDEO ARHIVA Legendara actrita Zsa Zsa Gabor a murit la varsta de 99 de ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ARHIVA Legendara actrita Zsa Zsa Gabor a murit la varsta de 99 de ani

Actrita americana de origine maghiara Zsa Zsa Gabor a murit la varsta de 99 de ani, anunta Reuters. Zsa Zsa Gabor a jucat de-a lungul carierei in peste 70 de filme, dar este cunoscuta si pentru cele noua casatorii. Potrivit The Sun, Zsa Zsa Gabor a murit in locuinta sa, in urma unui atac de cord, dupa ani de zile de probleme medicale, cu doar doua luni inainte de a implini 100 de ani. continuă pe Hotnews

Actrita Zsa Zsa Gabor a murit la varsta de 99 de ani

Actrita Zsa Zsa Gabor a incetat din viata duminica dupa-amiaza la varsta de 99 de ani. Gabor este o adevarata legenda a Hollywood-ului, cunoscuta pentru frumusete, eleganta, dar si pentru cele noua casnicii, fiind la un moment dat casatorita cu fondatorul lantului hotelier Hilton. Ea s-a nascut in Ungaria, iar dupa izbucnirea celui de-al doilea razboi mondial a emigrat in Statele Unite, relateaza Reuters.

Legenda Hollywoodului, actrita Zsa Zsa Gabor, a murit la varsta de 99 de ani |VIDEO+FOTO

Actrita Zsa Zsa Gabor a incetat din viata duminica dupa-amiaza la varsta de 99 de ani. Gabor este o adevarata legenda a Hollywood-ului, cunoscuta pentru frumusete, eleganta, dar si pentru cele noua casnicii, fiind la un moment dat casatorita cu fondatorul lantului hotelier Hilton. Ea s-a nascut in Ungaria, iar dupa izbucnirea celui de-al doilea razboi mondial a emigrat in Statele Unite, relateaza Reuters, preluata de News. ro.

A murit actrita Zsa Zsa Gabor! Ar fi implinit in Februarie 100 de ani!

S-a stins din viata ultima actrita din epoca de aur a Hollywood-ului. Actrita Zsa Zsa Gabor a decedat in cursul zilei de duminica, dupa ce a suferit un atac de cord in locuinta ei din Bel Air, Los Angeles. Zsa Zsa Gabor avea 99 de ani si a fost casatorita de 8 ori.

Povestea de viata a starletei Zsa Zsa Gabor: si-a pierdut virginitatea la 15 ani cu Kemal Ataturk, a avut noua casnicii si aventuri cu Frank Sinatra si Greta Garbo

Zsa Zsa Gabor a murit la varsta de 99 de ani, dar in urma ei raman povesti despre cele noua casnicii ale ei, despre stilul ei de viata extravagant, dar si povesti nestiute din viata personala si cea profesionala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )