Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Mihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare grava la spital, dupa un infarct suferit la finalul unui concert/ Starea este foarte grava, dar stabila - medici

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare grava la spital, dupa un infarct suferit la finalul unui concert/ Starea este foarte grava, dar stabila - medici

Mihai Campineanu Michi), membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut, sambata seara, in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM, transmite Mediafax. Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara i-au montat doua stenturi lui Mihai Campineanu, sustin surse medicale, care precizeaza ca specialistii sunt rezervati in privinta starii neurologice a artistului. continuă pe Hotnews

UPDATE Mihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare grava la spital, dupa un infarct suferit la finalul unui concert/ Starea este foarte grava, dar stabila - medici

Mihai Campineanu Michi), membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut, sambata seara, in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM, transmite Mediafax. UPDATE Starea lui Mihai Campineanu, membru al trupei Suie Paparude, este foarte grava, dar stabila, iar familia acestuia doreste sa se respecte dreptul la confidentialitate asupra starii de sanatate a artistului, a declarat duminica pentru Agerpres medicul Luca Constantin, director medical al Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, unde artistul a fost internat in urma unui infarct miocardic.

Mihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare grava la spital, dupa un infarct suferit la finalul unui concert

Mihai Campineanu Michi), membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut, sambata seara, in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM, transmite Mediafax.

Michi de la Suie Paparude, iN STARE GRAVA LA SPITAL

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, cunoscut ca Michi, este in stare grava la spital, dupa ce s-a prabusit ca secerat cand a coborat de pe scena Re:freshTM un sir de concerte de muzica electronica.

Mihai Campineanu ESTE iN STARE STABILA

Mihai Campineanu de la Suie Paparude, internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara dupa un infarct suferit, sambata seara, la finalul unui concert, este in stare stabila, i se face o.

Mihai Campineanu de la Suie Paparude a ajuns la spital in stare grava

Mihai Campineanu, membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut, in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM.

Mihai Campineanu de la Suie Paparude a ajuns la spital. E in coma dupa un infarct. ...

Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara i-au montat doua stenturi lui Mihai Campineanu de la Suie Paparude, sustin surse medicale, care precizeaza ca specialistii sunt rezervati in privinta starii neurologice a artistului dupa infarctul suferit sambata noapte. ---- Solistul trupei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit ieri seara un infarct, imediat dupa concertul pe care formatia sa l-a sustinut la Timisoara. Barbatul a spus la un moment dat ca are mari .

Accident grav in Vaslui. Cinci oameni, printre care si un copil de opt luni, au ajuns in stare grava la spital

Neatentia la volan a facut, din nou, victime. Cinci persoane au ajuns la spital, printre care un copil de 8 luni si un pompier de la substatia Barlad a Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in urma unui accident peteecut la intrare in Barlad.

UPDATE Michi de la Suie Paparude, in coma la un spital din Timisoara: Situatia lui este grava si este in stare critica

Mihai Campineanu Michi) a fost internat la spital dupa concertul pe care Suie Paparude l-a sustinut in cadrul evenimentului Re:frashTM.

FOTO Michi de la Suie Paparude, in coma in urma unui infarct: Situatia lui este grava si este in stare critica

Mihai Campineanu Michi) a fost internat la spital dupa concertul pe care Suie Paparude l-a sustinut in cadrul evenimentului Re:frashTM.

Liderul trupei Suie Paparude a ajuns la spital. E in coma dupa un infarct. ...

Solistul trupei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit ieri seara un infarct, imediat dupa concertul pe care formatia sa l-a sustinut la Timisoara. Barbatul a spus la un moment dat ca are mari dueri in piept. Imediat dupa aceea i s-a facut rau. La ora actuala se stie ca starea lui este stabila. Noi date despre solistul trupei Suie Paparude apar. Astfel, membrii trupei au povestit ca Mihai Campineanu s-a prabusit pur si simplu la pamant, dupa ce initial acuzase dueri in piept. Barbatul .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )