Libnet.ro
UNICEF

17:45

Castigatoarea Vocea Romaniei: Ar consola pe cineva toate momentele de depresie avute, intrebandu-ma daca am gresit fata de colegii mei din show?

Adevărul Adevărul,
Castigatoarea Vocea Romaniei: Ar consola pe cineva toate momentele de depresie avute, intrebandu-ma daca am gresit fata de colegii mei din show?

Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei si fosta membra a trupei Impact, revine cu noi lamuriri pentru cei care i-au contestat victoria, precizand ca a luptat pentru a trece de bariera unei cariere trecute, si recunoaste ca rautatile gratuite si meschinariile ieftine au afectat-o. continuă pe Adevărul

INTERVIU EXCLUSIV Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei: Am fost blamata, desi regulamentul permite si presedintelui Romaniei sa participe

Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei a acordat un interviu in exclusivitate pentru Adevarul in care a vorbit despre reusita datorata sotului sau si lui Tudor Chirila si a dezvaluit ca decizia publicului a fost surprinzatoare, considerand ca a pornit in finala de pe ultima pozitie in perspectiva multor oameni.

Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei, primele declaratii: Nu am crezut ca lumea ma va intelege VIDEO

Finala Vocea Romaniei. Cristina Balan 34 de ani), castigatoarea show-ului Vocea Romaniei, a declarat pentru Adevarul, imediat dupa incheierea finalei, ca nu se astepta ca telespectatorii sa inteleaga de ce a participat la emisiunea de la Pro TV. Mai mult, ea a mai zis ca va dezvalui in curand motivele pentru care a ales sa-si reinceapa cariera la Vocea Romaniei.

FOTO + VIDEO. Cine este Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei: Sunt muzica si muzica este eu

Cristina Balan, desemnata, vineri seara, castigatoarea celui de-al cincilea sezon al show-ului Vocea Romaniei, a fost solista trupei Impact si, mai tarziu, a formatiei pop-rock ABCD.

Cine este Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei: fosta solista Impact care a avut parte de o revenire spectaculoasa

Cristina Balan a fost desemnata Vocea Romaniei, in cadrul finalei show-ului de la Pro TV, castigand, pe langa ravnitul trofeu, si premiul in valoare de 100. 000 de euro. Cristina Balan a fost solista Impact, una dintre cele mai de succes trupe romanesti ale anilor 2000, insa o lunga perioada de timp a lipsit din lumina reflectoarelor, dedicandu-se familiei.

Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei

Castigatorul celui de-al cincilea sezon al emisiunii de divertisment Vocea Romaniei va fi anuntat de prezentatorul Pavel Bartos, in cateva minute.

Castigatoarea de la Vocea Romaniei, mesaj neasteptat pe Facebook: Sunt o mare mincinoasa

VIDEO Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact, a castigat Vocea Romaniei

Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact, a castigat vineri seara show-ul Vocea Romaniei difuzat de Pro Tv si ajuns la al cincilea sezon, marele premiu fiind in valoare de 100. 000 de euro. Cristina Balan este al cincilea artist care castiga Vocea Romaniei dupa Stefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chitu si Tiberiu Albu. Cristina Balan castigat trofeul Vocea Romaniei si marele premiu, in valoare de 100 de mii de dolari, in urma votului telespectatorilor.

Cristina Balan a vrut sa paraseasca Vocea Romaniei, Iata ce s-a intamplat!

Cristina Balan a fost la un pas de a parasi Vocea Romaniei din cauza criticilor primite din partea publicului pe durata concursului. Iata ce s-a intamplat de i-a provocat castigatoarei depresia.

Cati romani s-au uitat la finala Vocea Romaniei: cifre duble fata de X Factor

Finala Vocea Romaniei a condus din nou in topul audientelor, cu cifre de doua ori mai mare decat prima editie live de la Vocea Romaniei, la nivel urban si pe target-ul comercial. Cele doua show-uri s-au intersectat de la ora 20:30 pana la 0:35, X Factor continuand pana la ora 1.

Cristina Balan este Vocea Romaniei! Iata cu cum a cantat in finala! VIDEO

Cristina Balan este Vocea Romaniei 2015. Fosta componenta a trupei Impact a castigat competitia muzicala de la Pro TV, primind cele mai multe voturi din partea publicului. Mama a doi gemeni, Cristina a primit trofeul si marele premiu de 100. 000 de euro. Iata cateva din piesele interpretate in finala si de-a lungul competitiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )