Libnet.ro
UNICEF

13:00

Finala Vocea Romaniei: Cristina Balan, fosta membra Impact, este marea castigatoare

Adevărul Adevărul,
Finala Vocea Romaniei: Cristina Balan, fosta membra Impact, este marea castigatoare

Finala Vocea Romaniei: Cristina Balan, fosta membra a trupei Impact si concurenta lui Tudor Chirila, este Vocea Romaniei, titlu obtinut datorita voturilor telespectatorilor, pe care i-a convins cu cele trei momente din finala ca merita ravnitul trofeu si premiul in valoare de 100. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Finala Vocea Romaniei: cine va fi castigatorul LIVE TEXT

Vocea Romaniei va fi aleasa in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, cand cei patru finalisti vor urca pentru ultima data pe scena pentru a convinge telespectatorii ca merita premiul cel mare. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale finalei Vocea Romaniei, dar si pentru a afla numele marelui castigator.

Finala Vocea Romaniei. Ce invitati speciali vor urca pe scena

In finala emisiunii de divertisment Vocea Romaniei vor urca pe scena, vineri, castigatorul editiei din anul 2014, Tiberiu Albu, si colegii lui din formatia Fameless, dar si trupa rock Vita de vie.

Finala Vocea Romaniei: castigatorul va fi ales din careul de asi

Vocea Romaniei va fi aleasa in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, cand cei patru finalisti vor urca pentru ultima data pe scena pentru a convinge telespectatorii ca merita premiul cel mare.

Dieta de vedeta! Cristina Balan a slabit 35 de kilograme intr-un an

Desi dupa nasterea gemenilor, Cristina Balan, fosta solista de la Impact, a uitat de sala si de diete, inceputul acestui an a ambitionat-o. Asa ca vedeta a luat-o din timp si a reusit sa slabeasca intr-un an 35 de kilograme.

INTERVIU EXCLUSIV Cristina Balan, finalista Vocea Romaniei: Industria a ajuns sa insemne foarte mult marketing si PR si mult prea putin muzica

Cristina Balan, finalista la Vocea Romaniei in echipa lui Tudor Chirila, a acordat un interviu in exclusivitate ziarului Adevarul in care a vorbit despre cat de mult au afectat-o controversele iscate de cariera sa in trupa Impact, despre cruzimea industriei muzicale, dar si despre cum s-a redescoperit odata cu participarea in emisiunea de la Pro TV.

Momentul serii la Vocea Romaniei. Tudor Chirila s-a dezbracat la bustul gol

Tudor Chirila si finalista din echipa lui, Cristina Balan, au pus in scena un moment deosebit, la Vocea Romaniei. Cei doi au cantat impreuna o piesa, iar juratul a a renuntat la tricou. Cei doi au cantat im.

INTERVIU Mitchel Kotcha, finalist Vocea Romaniei: imi placea sa cant si genericul desenelor animate VIDEO

Michel Kotcha, finalist la Vocea Romaniei care face parte din echipa lui Smiley, a povestit pentru Adevarul felul in care traieste ultimele clipe inainte de finala show-ului de la Pro TV. Mai mult, acesta a spus cum a ajuns in Romania, de unde a pornit pasiunea pentru muzica si ce va face cu marele premiu daca va castiga.

INTERVIU Tomi Weissbuch, finalist Vocea Romaniei: Am cantat in Centrul Vechi sperand ca intr-o zi voi fi remarcat

Tomer Tomi Jack Weissbuch, finalist Vocea Romaniei in echipa lui Marius Moga, a acordat un interviu in exclusivitate ziarului Adevarul in care a vorbit despre pasiunea pentru muzica si despre ce inseamna participarea la emisiunea de la Pro TV.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )