Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune filme cu Alan Rickman. in afara de Harry Potter VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune filme cu Alan Rickman. in afara de Harry Potter VIDEO

Actorul britanic Alan Rickman a murit la varsta de 69 de ani din cauza unui cancer. Si chiar daca va ramane in amintirea multora pentru interpretarea profesorului Severus Snape, unul dintre cele mai complexe si emblematice personaje din franciza Harry Potter, cariera sa a fost marcata si de alte roluri memorabile, de la raufacatori la eroi romantici. Va prezentam in continuarea doar cateva dintre cele mai bune filme cu Alan Rickman. continuă pe Adevărul

UPDATE. Globurile de Aur: Care sunt cele mai bune filme ale lui 2016

40: Filmele The Revenant, de Alejandro Gonzalez Inarritu, si The Martian, de Ridley Scott, au fost desemnate ceamai buna drama si cea mai buna comedie, la cea de-a 73-a gala a premiilor Globul de Aur.

Vacante de iarna la pret de chilipir dupa Sarbatori. Cand si unde gasim cele mai bune oferte cu reduceri semnificative

Vacantele de iarna costisitoare din perioada sarbatorilor pot fi cumparate acum la preturi reduse substantial, daca alegeti perioada potrivita si tipurile de pachete pentru care acum cererea nu este atat de mare. Un specialist din cadrul unei agentii de turism a explicat, pentru Adevarul, care sunt ofertele cele mai bune in aceasta perioada.

Zmeura de Aur: care sunt cele mai proaste filme ale anului 2015

Dupa ce ne-am bucurat pentru premiul primit de LeonardoDiCaprio la Globurile de aur si ne-am scarpinat in cap cand am auzit ca Martianul a fost numit cea mai buna comedie), a venit timpul sa ne distram pe seama celor mai proaste filme de anul trecut. Nominalizarile pentru cea de-a 36-a editie a premiilor Zmeura de [].

Un an incredibil! Cele mai asteptate filme SF din 2016

2016 se anunta a fi cel mai spectaculos din ultimii 10 ani pentru fanii filmelor science-fiction. Pe marile ecrane urmeaza sa vedem cateva zeci de premiere, de la X-Men: Apocalypse si Captain America: Civil.

Prime Transaction: SIF2, SIF4 si bancile au avut unele dintre cele mai bune evolutii ale zilei

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, in contextul in care a fost inregistrata o lichiditate mai mare decat in ziua anterioara, de 72,76 milioane de lei 16,05 milioane de euro).

iPhone 6S Plus a fost cel mai bun telefon pe AnTuTu anul trecut

IPhone 6S Plus a reusit sa obtina rezultate mai bune decat oricare alt telefon in benchmark-ul AnTuTu in 2015. Cunoscuta platforma de benchmarking AnTuTu a publicat de curand lista cu telefoanele mobile care au inregistrat cele mai bune scoruri pe site-ul sau. Mai mult sau mai putin surprinzator, dispozitivul care a ocupat primul loc a [].

Care sunt filmele cu cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur 2016

Filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey a fost nominalizat la sase categorii, la premiile Zmeura de Aur, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului.

Actorul Alan Rickman, care l-a interpretat pe profesorul Snape in filmele Harry Potter, a murit

Actorul Alan Rickman, care l-a interpretat, printre altele, pe profesorul Severus Snape din franciza Harry Potter, a murit, joi, la varsta de 69 de ani, la Londra, informeaza BBC News.

Actorul Alan Rickman a murit la varsta de 69 de ani

Actorul Alan Rickman a murit la varsta de 69 de ani. Artistul suferea de cancer, scrie The Independent. Alan Rickman a interpretat personajul Severus Snape in celebra serie Harry Potter.

A murit Alan Rickman, omul care ne-a facut sa il iubim pe Severus Snape

Alan Rickman a murit la 69 de ani. A lasat in urma o cariera cinematografica iimpresionanta, care l-a propulsat rapid in lista celor mai iubiti actori britanici. Se pare ca Alan Rickman a murit, joi, din cauza cancerului. Rolurile pentru care i-au garantat un loc in memoria generatiilor intregi au fost cel al profesorului Snape din [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )