Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai frumoase filme romanesti se vad la Prima TV: cand puteti viziona Felix si Otilia si Cel mai iubit dintre pamanteni

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase filme romanesti se vad la Prima TV: cand puteti viziona Felix si Otilia si Cel mai iubit dintre pamanteni

De luni pana joi, timp de doua saptamani, de la 23. 30, la Prima TV vin cei mai buni actori romani in roluri memorabile. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase picioare din ultimul secol

Picioarele lungi si subtiri au fost admirate inca de acum 100 de ani. Iata ce modele, artiste si actrite celebre au facut furori prin sedinte foto si aparitii in filme si pe scena din 1915 incoace.

Fetita Andrei, primele zile de viata! Cele mai frumoase fotografii!

Andra a fost externata ieri si a plecat acasa alaturi de fetita ei nou-nascuta, micuta Eva Maria Ioana. Iata cele mai frumoase fotografii cu micuta pe care Andra si Catalin Maruta le-au postat pana acum pe retelele de socializare! .

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

O lista controversata: Top 100 cele mai bune filme americane din toate timpurile

BBC Culture a publicat un top 100 al celor mai bune filme americane, starnind un val de controverse intrucat in lista sunt incluse doar 12 dintre cele 84 de lungmetraje care au fost recompensate de-a lungul timpului cu prestigioasa statueta Oscar.

Cele mai scumpe si mai frumoase masini din filme FOTO VIDEO

Apetitul nestavilit pentru caii putere si adrenalina au transformat masinile cu motoare puternice intr-una dintre chintesentele filmelor de la Hollywood. Adevarate bijuterii cu motor, masinile de lux pot fi admirate atat in peliculele clasice, precum Le Mans, cat si in productii ceva mai noi, precum franciza de succes Fast Furious/ Furios si iute. Adevarul va prezinta astazi topul celor mai scumpe si mai frumoase masini din filme.

Cinci filme romanesti la Melbourne International Film Festival din Australia

Cinci filme romanesti au fost selectate la festivalul international de film de la Melbourne. Aferim, Comoara, Un etaj mai jos, documentarul Toto si surorile lui si scurt-metrajul Ramona sunt cele cinci.

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Jay-Z si Will Smith vor crea o miniserie TV despre una dintre cele mai socante crime din SUA

Rapperul Jay-Z si actorul Will Smith vor crea o miniserie TV, pentru HBO, care va spune povestea lui Emmett Till, un adolescent in varsta de 14 ani, care, in 1955, a fost ucis intr-una dintre cele mai socante crime comise in Statele Unite ale Americii.

Procurorii au blocat averi de aproape 150 de milioane de euro in 2015. Cele mai multe sechestre au fost puse in marile dosare de coruptie

Averi de aproape 150 de milioane de euro au fost blocate de procurori in prima jumatate a anului. Cele mai mari sechestre au fost puse in marile dosare de coruptie, in care anchetatorii au considerat ca bunurile au.

Cele mai bune bauturi care te hidrateaza eficient pe timp de canicula

Infuzia de castraveti, lamaie si menta asigura un continut ridicat de minerale, fiind una dintre cele mai potrivite combinatii pentru zilele caniculare, scrie eva. ro. Iata care sunt cinci dintre cele mai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )