Libnet.ro
UNICEF

12:30

Grammy 2015. Cele mai ciudate si controversate momente din istoria galei

Adevărul Adevărul,
Grammy 2015. Cele mai ciudate si controversate momente din istoria galei

Grammy 2015. De-a lungul timpului, ceremoniile de decernare a premiilor din lumea muzicii au furnizat momente memorabile. Galele Grammy au fost, an de an, presarate cu discursuri care au starnit atat hohote de ras, cat si revolta: de la artisti care au fost intrerupti pentru a nu se face de ras, pana la cei care au declarat ca premiul nu inseamna nimic. continuă pe Adevărul

Cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile

Va propunem astazi sa vedeti o galerie foto impresionanta cu cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile, majoritatea facand parte din colectiile haute couture ale marilor case de moda internationale.

Tatuaje pe globul ocular, tepi implantati in cap si limbi despicate! Fotografii socante cu cele mai ciudate tatuaje si piercinguri!

Iata cateva dintre cele mai socante transformari la care unii oameni isi supun propriul corp, fie ca este vorba despre tatauje sau piercing-uri dintre cele mai ciudate, fotografii facute tin timpul Venezuela Tatoo Expo! .

Pecica va avea una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet

In curand orasul Pecica se va putea mandri cu una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet. Hala agroalimentara se va inaugura cu ocazia Zilelor Orasului Pecica, care se va organiza in perioada 7-10 mai.

GALERIE: Cele mai sigure 10 orase din lume

Cel mai sigur oras din lume este, potrivit unei companii britanice de cercetare, Tokyo, capitala Japoniei, acesta fiind urmat indeaproape de Singapore si Osaka.

Cele mai bune laptopuri sub 2.000 de lei pe care le poti cumpara la acest moment

Cele mai bune laptopuri sub 2. 000 de lei ofera un raport calitate/pret foarte bun, fiind capabile sa se descurce cu sarcini mult mai complexe decat cele de zi cu zi. Magazinele online din Romania si-au marit considerabil gama de laptopuri, avand acum un numar mare de modele pentru diferite tipuri de utilizatori. Dintre acestea, nu [].

TOP 10 cele mai importante transferuri facute in 2015 in fotbalul european

Perioada de transferuri din iarna acestui an a adus mutari importante in fotbalul european. Wilfried, Cuadrado, Nastasic, Victor Valdes si Andre Schurrle si-au schimbat echipele. Intra in material pentru a vedea cele mai importante zece mutari.

VIDEO Cele mai reusite reclame de la Super Bowl 2015

Super Bowl-ul este cea mai importanta seara a fotbalului american, dar este si o adevarata competitie in marketing si publicitate. Marile branduri isi pastreaza cele mai bune reclame pentru acest eveniment, iar printre competitorii de anul acesta regasim T-Mobile, Budweiser, BMW, Pizza Hut, Nissan sau Kia. Vezi in articol reclamele de la SuperBowl 2015.

Cele mai bune metode de a linisti un copil

Motivele pentru care un copil plange sunt aproape inepuizabile, iar parintii ajung adesea la capatul rabdarii. Medicii pediatri dezvaluie cele mai bune metode de a linisti un copil, care functioneaza chiar si atunci cand plange isteric, cu lacrimi de crocodi.

TOP: Companiile de stat cu cele mai mari profituri

Companiile de stat care genereaza cele mai mari cinci profituri castiga peste 2,5 miliarde de lei net pe an si isi desfasoara activitatea in sectorul energetic, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor pentru anul 2013.

Despre cele mai frecvente greseli gramaticale in limba romana, perle de la Bac si perle de politicieni, la Adevarul Live de la 15:00

Astazi, la Adevarul Live de la 15:00, vom vorbi despre cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le fac romanii, despre perlele pe care le spun politicienii si perlele de la Bac.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )