Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cine este actrita care o va interpreta pe fosta prima-doamna Michelle Obama intr-un nou serial produs de Showtime

Adevărul Adevărul,
Cine este actrita care o va interpreta pe fosta prima-doamna Michelle Obama intr-un nou serial produs de Showtime

Viola Davis va fi si producator executiv al serialului produs de Showtime, filiala a grupului ViacomCBS, potrivit unui mesaj al postului transmis miercuri pe Twitter. continuă pe Adevărul

Cine este concurentul care i-a emotionat pe juratii Romanii au talent. Tanarul le-a adus lacrimi in ochi

Pe data de 7 februarie incepe cel de-al zecelea sezon al emisiunii Romanii au talent. in prima editie a noului sezon surprizele se vor tine lant, iar Andi Moisescu, Andra, Florin Calinescu si Mihai Petre vor fi de-a dreptul uimiti de momentele care ii vor face sa aplaude in picioare. Cine este concurentul care i-a .

Cine este romanul care a iesit la pensie si acum construieste un bloc in Bucuresti. Ce salariu colosal avea dupa Revolutie

A avut un salariu enorm dupa perioada comunismului. Acum, fost om politic ajuns la pensie, s-a hotarat sa construiasca un bloc. Cine este romanul care e decis sa faca cel mai frumos bloc din Bucuresti? A avut un salariu enorm dupa Revolutie, iar acum construieste un bloc Romanul care s-a decis sa construiasca cel mai .

Cine este Antonio Goleac, tanarul care conduce un bolid de 150.000 de euro la doar 29 de ani. Mama lui este omul Vioricai Dancila

Este angajat la stat, are 29 de ani, dar conduce un Mercedes 150. 000 de euro si il cheama Antonio Goleac. Tatal e sef ADP Sector 4, iar mama suprefectul Capitalei, omul Vioricai Dancila. Cine este Antonio Goleac, tanarul care conduce un bolid de 150. 000 de euro la doar 29 de ani? 29 de ani .

Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus. Familia este socata

Un bebelus a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce mama sa l-a nascut. Mama lui a fost diagnosticata cu coronavirus, dar nu stie cum a luat contactul cu virusul. Familia sa este in stare de soc. in ce stare se afla bebelusul! Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus? Un bebelus nascut pe .

Roman suspect in cazul rascumpararii fetelor rapite din Caracal, saltat de carabinieri la Bologna! Cine este barbatul

In contextul dramaticului caz de la Caracal, autoritatile au tot tergiversat lucrurile si anchetele. Au aparut tot felul de informatii, care-mai-de-care, mai socante ce au dat peste cap anchetele. Iata ca alte informatii ies la iveala, tocmai din Italia, unde un posibil suspect a fost arestat de carabinierii italieni. Roman suspect in cazul rascumpararii fetelor .

Cine este Remus Pricopie, noul posibil premier al Romaniei. Ce legatura are propunerea PSD cu George Soros

PSD si Pro Romania au o propunere comuna pentru Cotroceni, in persoana lui Remus Pricopie. Cele doua formatiuni politice il vor propune prim-ministru al Romaniei pe fostul ministru al Educatiei in Guvernul Ponta. Cine este Remus Pricopie, noul posibil premier al Romaniei Este rectorul SNPA, un pro-european si pro-american convins. A fost ministru al Educatiei .

EXCLUSIV Telenovela in showbiz! Sora Cristinei Ich i-a suflat iubitul unei vedete Antena Stars. Cine este tanarul de bani gata

O mare telenovela se pregateste in showbizul autohton. Sora Cristinei Ich, frumoasa Gabriela Giulie, i-a furat iubitul unei vedete Antena Stars. Se pare ca tanarul este unul de bani gata si face furori printre reprezentantele sexului frumos. Nimeni altul decat Costi Alecu, iubitul Andrei Trandas. Sora Cristinei Ich i-a suflat iubitul unei vedete Antena Stars .

Caru cu vedete: Anahi, cunoscuta din serialul Rebelde, a devenit mama a doua oara; Cine este Michael Polansky, noul iubit al lui Lady Gaga

Meghan Markle se reintoarce pe platourile de filmare? Meghan Markle face ce face si reuseste sa atraga tot mai multe antipatii. Acum, fosta Ducesa de Sussex este. Cristina Rus a nascut in mare secret. Vedeta a devenit mama pentru a treia oara. Dupa ce a disparut din lumina reflectoarelor, fosta jumatate a trupei Blondy s-a.

Neymar, la 28 de ani - Cine este cel mai bun jucator din istorie si cum vede viitorul Braziliei

Neymar a implinit miercuri 28 de ani, iar FIFA a publicat pe site-ul oficial un interviu special cu brazilianul. Starul celor de la PSG a vorbit despre ce a insemnat ratarea Copei America pentru el, dar si despre cum vede actuala echipa a Braziliei. A precizat care este cel mai bun jucator din istorie din punctul sau de vedere si l-a laudat pe Kylian Mbappe, coechipierul sau de la campioana Frantei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )