Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mesajul HBO pentru romani in ziua alegerilor

Adevărul Adevărul,
Mesajul HBO pentru romani in ziua alegerilor

Dupa Netflix, si HBO a postat, pe pagina oficiala de Facebook, un mesaj pentru romani, in contextul alegerilor europarlamentare si al referendumului pentru justitie. continuă pe Adevărul

Transmisiuni speciale in ziua alegerilor. Corespondenta din Sulina, de pe malul Dunarii

Transmisiuni speciale in ziua alegerilor. Corespondenta din Sulina, cel mai estic punct al Romaniei, de pe malul Dunarii. Acolo, romanii voteaza cu gandul la vest. Orasul a gazduit inainte de al doilea.

Peste 50.000 de angajati ai MAI, trimisi in misiune in ziua alegerilor

Peste 50. 000 de angajati ai MAI vor asigura, in ziua alegerilor, ordinea si liniste publica, protectia sectiilor de votare in afara acestora si cercetarea incidentelor electorale, scrie News. ro.

VIDEO Ce a facut Stefan Mandachi in ziua alegerilor. Eu am dat trei telefoane si am adunat 5 masini. Ca sa nu te victimizezi mai apoi patru ani!

Cu cusma, bundita si ochelari de soare, Stefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova in semn de protest fata de faptul ca tara noastra nu are autostrazi, i-a provocat pe romani sa-si scoata prietenii la vot. El a scris pe contul personal de Facebook ca a dat trei telefoane si a adunat cinci masini pline.

LIVETEXT. Ziua alegerilor la partide. Atmosfera incordata la PSD / Codrin Stefanescu invoca disparitia a 16.000 de voturi

Dupa inchiderea sectiilor de vot de la alegerile europarlamentare si referendum, la sediile USR PLUS si PMP s-au auzit strigate de bucurie. PSD si PNL sunt la egalitate potrivit primelor rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare 2019 si referendum, iar USR-PLUS au adunat 23,9%, iar ALDE nu a atins pragul electoral. Codrin Stefanescu invoca disparitia a 16. 000 de voturi. 38: Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus duminica seara, ca rezultatul pe care formatiunea sa l-ar fi obtinut conform exit-poll-ului - de 4,9% - este doar o estimare21. 29: USR PLUS a spus ca Guvernul trebuie sa plece, fie prin demisie, fie prin motiune de cenzura21. 15: Ludovic Orban este increzator ca PNL va fi castigatorul alegerilor europarlamentare 2019 cand vor fi numarate toate voturile 21. 10 Liviu Dragnea a spus ca Guvernarea nu trebuie cedata. 21:05 Explozie de bucurie la Alianta USR-PLUS, dupa anuntarea rezultatelor exit poll urilor. Membrii Aliantei s-au imbratisat si au scandat Fara hotie! si Nu vrem sa fim o natie de hoti!20:53 Lia Olguta Vasilescu a plecat nervoasa din sediu si a refuzat sa faca declaratii. Merg la Antena 3, vorbim dupa, a spus aceasta.

LIVETEXT. Ziua alegerilor la partide. Atmosfera incordata la PSD / Optimism la USR-PLUS / Liderii PNL, mesaje in direct pe Facebook pentru romanii din diaspora / Din masinile care trec prin fata sediului social-democratilor se aude scandand La puscarie

Atmosfera incordata in interiorul PSD. Social democratii nu se asteptau la o prezenta asa mare la vot, ultimele sondaje interne fiind facute pe o prezenta de 35%. Mai mult, probleme ar putea fi si in Coalitie, pesedistii avand emotii ca ALDE nu trece pragul. in tabara USR-PLUS domneste optimismul. Liderii Aliantei spera la un scor peste PSD. 20:53 Lia Olguta Vasilescu a plecat nervoasa din sediu si a refuzat sa faca declaratii. Merg la Antena 3, vorbim dupa, a spus aceasta.

LIVETEXT. Ziua alegerilor la partide. PSD, in stare de soc / Dragnea, la plecarea de la sediul PSD, in timp ce era huiduit: Am avut si zile mai bune / La PNL, USR PLUS si PMP s-a strigat de bucurie

PSD se este in stare de soc, nu se astepta la o prezenta atat de masiva. Am avut si zile mai bune, a spus Dragnea inainte sa urce in masina si sa plece de la sediul PSD, in timp ce acesta era huiduit de cativa tineri. Dupa inchiderea sectiilor de vot de la alegerile europarlamentare si referendum, la sediile USR PLUS si PMP s-au auzit strigate de bucurie. PSD si PNL sunt la egalitate potrivit primelor rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare 2019 si referendum, iar USR-PLUS au adunat 23,9%, iar ALDE nu a atins pragul electoral. Codrin Stefanescu invoca disparitia a 16. 000 de voturi. 15: Liviu Dragnea a plecat de la sediul PSD si se duce sa vorbeasca cu Tariceanu. Acestia ar urma sa discute despre guvernare. 05 Bucurie la PNL. RareS Bogdan, Oreste si alti PNL-isti spun ca vor sa mearga in Piata Victoriei21. 53 Codrin Stefanescu invoca disparitia a 16. 000 de voturi21. 38: Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus duminica seara, ca rezultatul pe care formatiunea sa l-ar fi obtinut conform exit-poll-ului - de 4,9% - este doar o estimare21. 29: USR PLUS a spus ca Guvernul trebuie sa plece, fie prin demisie, fie prin motiune de cenzura21. 15: Ludovic Orban este increzator ca PNL va fi castigatorul alegerilor europarlamentare 2019 cand vor fi numarate toate voturile21. 10 Liviu Dragnea a spus ca Guvernarea nu trebuie cedata.

Digi24: Ghinion maxim pentru doi tineri proaspat casatoriti in ziua alegerilor. Ce au patit cand au mers sa voteze

Dupa biserica si inainte de petrecere, un intreg alai de nuntasi a venit sa voteze la alegerile europarlamentare 2019, la o sectie din Harman, judetul Brasov.

Ziua alegerilor la partide. PSD, in stare de soc / Dragnea, la plecarea de la sediul PSD, in timp ce era huiduit: Am avut si zile mai bune / Rares Bogdan spune ca PNL are 28,5%, iar USR e pe al doilea loc

PSD se este in stare de soc, nu se astepta la o prezenta atat de masiva. Am avut si zile mai bune, a spus Dragnea inainte sa urce in masina si sa plece de la sediul PSD, in timp ce acesta era huiduit de cativa tineri. Dupa inchiderea sectiilor de vot de la alegerile europarlamentare si referendum, la sediile USR PLUS si PMP s-au auzit strigate de bucurie. PSD si PNL sunt la egalitate potrivit primelor rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare 2019 si referendum. Rares Bogdan spune ca PNL are 28, 5%, iar USR e pe al doilea loc.

Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Targoviste, program special de lucru in ziua Alegerilor Europarlamentare

Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor S. ) Targoviste va asigura in ziua votului pentru Alegerilor Europarlamentare, 26 mai 2019, un program de lucru special pentru eliberarea actelor de identitate cetatenilor cu drept de vot, care nu au act de identitate valabil.

Profetiile parintelui Arsenie Boca: Va fi varsare de sange! NAPASTA asupra Romaniei in ZIUA ALEGERILOR

Arsenie Boca, cunoscut ca fiind marele duhovnic al romanilor, a fost un parinte cu har si viziune.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )