Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Papaya Advertising, mesaj dur pentru cei care l-au atacat pe Mihai Sora dupa campania eMAG: Nu aveti dreptul sa aruncati cu noroi. Nesimtitilor!

Adevărul Adevărul,
Seful Papaya Advertising, mesaj dur pentru cei care l-au atacat pe Mihai Sora dupa campania eMAG: Nu aveti dreptul sa aruncati cu noroi. Nesimtitilor!

Seful Papaya Advertising, agentie de publicitate care a realizat campania eMAG cu Mihai Sora prin care marcheaza 30 de ani de la Revolutie, a reactionat in fata criticilor starnite si a transmis un mesaj dur celor care au vandalizat un banner pe care apare filosoful. continuă pe Adevărul

Anna Lesko, mesaj acid pentru femeile care o critica: Cu spume la gura imi scrii ca sunt o mama imorala

Anna Lesko se afla intr-o perioada destul de sensibila, motiv pentru care nu se mai chinuie sa-si tina in frau trairile si spune exact ce simte. Cunoscuta cantareata s-a saturat ca toate femeile sa o judece si le-a raspuns ca atare. Ce mesaj dur le-a transmis Anna mamelor care o blameaza pentru atitudinea sa mult .

Teodora a murit la 15 ani, invinsa de cancer. inainte de a pleca printre ingeri, fata a lasat un mesaj sfasietor pentru cei dragi. A plecat dupa ce ne-a pregatit pe fiecare dintre noi pentru acest moment

Teodora a luptat timp de doi ani cu o boala crunta, dar duminica a fost invinsa. Adolescenta cu chip de inger, in varsta de 15 ani, a lasat un mesaj sfasietor pentru cei dragi. Fiica de preot, copila a.

VIDEO Mihai Sora, mesaj puternic la 30 ani de la Revolutie, intr-o campanie eMAG si Papaya Advertising

Filosoful Mihai Sora 102 ani) este protagonistul unei campanii realizate de agentia Papaya Advertising pentru eMAG prin care marcheaza 30 de ani de la Revolutie cu un mesaj puternic.

Mario Iorgulescu, mesaj dur despre Romania: Toata lumea se crede rege pe burta goala

Mario Iorgulescu se afla internat intr-o clinica privata din Milano, Italia, unde a fost transferat de catre familie de la Spitalul Elias din Bucuresti. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu a postat in urma cu cativa ani o serie de mesaje pe retelele de socializare din care reiese ca era .

Amenzi uriase, in Sectorul 3 al Capitalei. Ce nu mai au voie sa faca cei care locuiesc aici sau sunt in trecere

Decizie fara precedent pentru sectorul la carma caruia se afla Robert Negoita. Vor fi date amenzi uriase in Sectorul 3 al Capitalei tuturor celor care nu vor respecta regulile. Nu conteaza ca e vorba despre locuitori sau turisti. Amenzi uriase, in Sectorul 3 al Capitalei! Anuntul oficial a fost facut in prima zi de octombrie.

Cod Rutier 2019. Amenzi usturatoare pentru soferii care arunca gunoaie pe geam sau tin animalele pe scaunul din fata

Codul Rutier prevede amenzi usturatoare pentru soferii care arunca gunoaie pe geam sau tin animalele de companie pe scaunul din fata. Sanctiuni risca si cei care fac semne obsece in trafic sau injura alti participanti la trafic. Aceste fapte se incadreaza in clasa a IV-a de amenzi de la 9 la 20 de puncte). Cod .

Simona Halep, mesaj inedit pentru Darren Cahill, de ziua lui: Taci din gura si treci la treaba!

Simona Halep i-a transmis un mesaj inedit fostului ei antrenor, australianul Darren Cahill, in ziua in care implineste 54 de ani. Halep i-a urat La multi ani postand pe Instagram o fotografie cu australianul.

Raport devastator pentru procurorul care a intervenit in cazul Caracal. Prima decizie majora luata de autoritati

O prima masura a fost luata de Inspectia Judiciara in cazul Caracal. Este vorba despre un raport extrem de dur facut public miercuri dimineata, referitor la porcurorul Ovidiu Popescu, care a ignorat antreaga.

Lovitura de teatru inaintea votului la motiunea de cenzura. Ministrul Muncii: Nu toti cei care au semnat motiunea o vor vota

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, si-a exprimat, vineri, convingerea ca motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva guvernului din care face parte va fi respinsa. El a declarat,.

Sa fie suspendate fondurile europene pentru tarile care incalca statul de drept? Cartoful fierbinte din bratele eurodeputatilor. Grapini: E extrem de periculos. Pentru mine Olanda este tara cu risc major

Posibilul viitor comisar european pe Justitie ar vrea sa operationalizeze inca din anul urmator un mecanism de monitorizare a statului de drept in toate statele europene, iar in baza acestei monitorizari sa restrictioneze sau sa suspende cu totul acordarea fondurilor europene acolo unde statul de drept este incalcat. Propunerea dezbatuta miercuri in Parlamentul European a lasat ecouri si in randul europarlamentarilor romani: Daca cei din randul Popularilor europeni EPP) sau noul grup Renew Europe sustin demersul, socialistii PSD la noi) se opun masurii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )