Libnet.ro
UNICEF

15:46

Razmerita pe Facebook dupa finala Vocea Romaniei. Pana la urma si PSD a iesit castigator in urma votului popular

Adevărul Adevărul,
Razmerita pe Facebook dupa finala Vocea Romaniei. Pana la urma si PSD a iesit castigator in urma votului popular

Desemnarea lui Bogdan Ioan drept castigatorul Vocea Romaniei a starnit dezbateri aprinse in mediul online. Pe langa laude si aprecieri, elevul lui Smiley a fost aspru criticat de cei care considera ca este doar un imitator al lui Michael Jackson. continuă pe Adevărul

Razmerita pe Facebook dupa finala Vocea Romaniei. Castigatorul, intre critici dure si laude: Pana la urma si PSD a iesit castigator in urma votului popular

Desemnarea lui Bogdan Ioan drept castigatorul Vocea Romaniei a starnit dezbateri aprinse in mediul online. Pe langa laude si aprecieri, elevul lui Smiley a fost aspru criticat de cei care considera ca este doar un imitator al lui Michael Jackson. Un lucru ramane insa: castigatorul a fost ales exclusiv pe baza voturilor acordate de telespectatori.

Reactia lui Tudor Chirila dupa finala Vocea Romaniei: mesajul transmis lui Smiley si castigatorului VIDEO

Tudor Chirila, a carui eleva, Alma Boiangiu, s-a clasat pe locul trei in finala Vocea Romaniei, i-a transmis un mesaj concurentei sale, castigatorului, Bogdan Ioan, dar si antrenorului acestuia, Smiley. Actrita Alma Boiangiu 26 de ani) s-a clasat pe podium in finala Vocea Romaniei, castigata de Bogdan Ioan.

Toate interpretarile din finala Vocea Romaniei VIDEO

In finala Vocea Romaniei, trei fete si un baiat au luptat pentru marele premiu. Ravnitul trofeu a fost adjudecat de concurentul lui Smiley, insa finalistele nu au fost mai prejos, oferind publicului momente de exceptie.

Cu ce mari artisti canta concurentii in finala Vocea Romaniei

Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Madalina Coca si Bogdan Ioan vor canta cu unii dintre cei mai mari artisti in finala Vocea Romaniei, difuzata in aceasta seara, de la ora 20.

Bogdan Ioan a castigat Vocea Romaniei. Sau Michael Jackson?

Bogdan Ioan a castigat sezonul din acest an al show-ului Vocea Romaniei dupa ce a cantat piesa Billie Jean si a dansat precum Michael Jackson in Marea Finala.

INTERVIU Bogdan Ioan, finalist Vocea Romaniei: Nu incerc sa imit sau sa ma folosesc de vocea lui Michael Jackson VIDEO

Bogdan Ioan, finalistul Vocea Romaniei din echipa lui Smiley, ne-a acordat un interviu inainte de finala show-ului in care a vorbit si despre criticile ce i-au fost aduse, dar si despre cum i s-a schimbat viata odata cu aparitiile de la Pro TV.

Bogdan Ioan este castigatorul Vocea Romaniei. Michael Jackson de Romania i-a adus a doua victorie consecutiva lui Smiley

Bogdan Ioan 28 de ani) este castigatorul Vocea Romaniei, marcand a doua victorie consecutiva a lui Smiley. Tanarul s-a facut remarcat inca de la auditii datorita timbrului asemanator cu al lui Michael Jackson, iar in finala unul dintre momente a fost tot din repertoriul Regelui Pop.

Bogdan Ioan este castigatorul Vocea Romaniei. Michael Jackson de Romania i-a adus a doua victorie consecutiva lui Smiley VIDEO

Bogdan Ioan 28 de ani) este castigatorul Vocea Romaniei, marcand a doua victorie consecutiva a lui Smiley. Tanarul s-a facut remarcat inca de la auditii datorita timbrului asemanator cu al lui Michael Jackson, iar in finala unul dintre momente a fost tot din repertoriul Regelui Pop.

Vocea Romaniei si-a desemnat CASTIGATORUL! Cine a plecat acasa cu MARELE PREMIU (FOTO)

Un nou final de Vocea Romaniei, un nou scandal! Cel mai urmarit program TV al toamnei, in Romania, si-a desemnat cel de-al 8-lea castigator! in finala de vineri seara, cei patru finalisti ai sezonului 8.

INTERVIU Dora Gaitanovici, finalista Vocea Romaniei: Nu am nimic in plus fata de ceilalti concurenti VIDEO

Dora Gaitanovici, finalista Vocea Romaniei din echipa Irinei Rimes, ne-a acordat un interviu inainte de finala show-ului in care a explicat de ce s-a inscris in competitie si a declarat ca are planuri mari in cazul in care va castiga premiul.

ştiri din Showbiz

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )