Libnet.ro
UNICEF

06:15

The Guardian - Moartea domnului Lazarescu, intre cele mai bune filme ale ultimului secol. Mike Leigh: Este o capodopera cu buget redus

Adevărul Adevărul,
The Guardian - Moartea domnului Lazarescu, intre cele mai bune filme ale ultimului secol. Mike Leigh: Este o capodopera cu buget redus

Regizori precum Mike Leigh, Richard Linklater, Joanna Hogg si Michael Winterbottom au ales filmele pe care le considera cele mai bune din ultimul secol. Lungmetrajul Moartea domnului Lazarescu 2005), de Cristi Puiu, a fost apreciat de cineastii Pawel Pawlikowski si Mike Leigh, acesta din urma numindu-l o capodopera cu buget redus, potrivit The Guardian. continuă pe Adevărul

Cele mai bune aparitii de street style de la New York Fashion Week

Direct de pe strazile din New York, iata mai jos cele mai interesante tinute street style surprinse de fotograful Tyler Joe inaintea marilor prezentari de moda.

Amenzi de peste 178.000 de lei aplicate de politisti. Cele mai multe au fost incasate de galatenii bauti si de cei care au murdarit domeniul public

Politistii locali au sanctionat 961 de persoane in ultimele patru luni, cele mai multe amenzi fiind aplicate pentru consum de bauturi alcoolice, tulburarea linistii publice si murdarirea domeniului public.

Cupa Romaniei: UTA vs Dinamo, U Craiova vs U Cluj, cele mai interesante dueluri din 16-imi

Joi a avut loc tragerea la sorti a partidelor din 16-imile Cupei Romaniei la fotbal. Cele mai interesante dueluri sunt, cel putin la prima vedere, cele dintre UTA vs Dinamo, U Craiova vs U Cluj si Rapid vs Poli Iasi.

Cu ei ai viata grea! Cele mai geloase zodii din horoscop

Gelozia este un sentiment raspandit, pe care l-am experimentat cu totii macar o data, fie si numai in copilarie. Daca este sau nu o dovada de iubire nu putem spune. Cert este ca unele persoane sunt mai geloase decat altele, iar zodia joaca si aici un rol important. Patru nativi sunt in stare sa muntii din loc atunci cand vine vorba despre persoana iubita, iar viata langa ei nu e deloc usoara. Iata care sunt cele mai geloase zodii.

Un cantec rap pro-Putin, record in Rusia pentru cele mai multe dislike-uri primite pe YouTube

Un cantec rap pro-Putin, interpretat de Timati si Guf, a stabilit recordul in Rusia pentru cele mai multe dislike-uri primite pe YouTube.

Cele mai importante 5 smartphone-uri care apar toamna asta pe piata. iPhone 11 e cel mai asteptat

Sunt numeroase telefoane lansate in septembrie. De la iPhone 11 pana la Google Pixel 4, care va ajunge cu greu in Romania, colectia e bogata. Cele mai importante smartphone-uri sunt introduse.

Science Report: Faceti cunostinta cu Victoria, una din cele mai complete fosile de T-Rex gasite vreodata; moartea ei surprinzatoare a fost elucidata dupa 66 de milioane de ani

Dupa descoperirea sa in 2013, scheletul fosilizat al Victoriei a fost restaurat os cu os. Dupa ce a iesit din ou acum 66 de milioane de ani, Victoria a fost regina pradatorilor din vremea sa in Cretacic. Dar a fost doborata in floarea varstei, inainte sa implineasca 30 de ani de un ucigas surprinzator. Acum, a doua cea mai completa fosila de T-Rex din lume este pe cale sa porneasca intr-un turneu global vreme de cinci ani.

Cele mai bune orase din lume pentru Generatia Z. Bucuresti, un oras nepotrivit

Tinerii sub 22 de ani, adica Generatia Z, sunt pe cale sa intre in campul muncii, iar unele orase sunt mai bine pregatite decat altele sa ii primeasca si sa ii integreze. Londra este orasul cel mai potrivit pentru ei, in timp ce Bucurestiul ocupa un loc rusinos, arata un studiu realizat la nivel mondial.

Business report: Cele mai bune orase din lume pentru Generatia Z. Bucuresti, un oras nepotrivit; Piata muncii la Cluj: scadere naturala, imbatranire si migratie externa

Cresterea puterii de cumparare a salariilor se mentine la peste 10%, productivitatea muncii la +0,2%. Castigul salarial mediu brut din luna iulie 2019 a fost de 5. 091 lei, cu 0,7% mai mic. Ni se spune la TV ca avem cea mai mare crestere economica din Europa, ca sunt bani pentru majorarea pensiilor si ca vom avea autostrazi. Si apoi ne uitam la o cifra si ne dam seama care e adevarul.

Care sunt cele mai potrivite rase de caine. Lista celebrului dresor Cesar Millan

Fie ca este de rasa, fie ca nu, un caine poate deveni rapid cel mai bun prieten al omului si un partener de joaca pentru copii. Specialistii in comportament canin sustin ca unele rase sunt mai prietenoase ori mai afectuoase, altele se adapteaza mai usor in apartamente, iar altii sunt paznici vigilenti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )