Libnet.ro
UNICEF

16:45

PREMIILE EMMY: Miniseria Hatfields McCoys, coprodusa de Castel Film si ...

România Liberă România Liberă,
PREMIILE EMMY: Miniseria Hatfields McCoys, coprodusa de Castel Film si ...

Miniseria TV Hatfields McCoys, produsa de postul History Channel in colaborare cu Castel Film si realizata in Romania, a castigat doua premii, pentru cel mai bun actor in rol principal Kevin Costner), respectiv secundar Tom Berenger), la gala Primetime Emmy Awards 2012, informeaza Mediafax. Duminica seara au fost decernate premiile Emmy artistice, la gala Primetime Emmy 2012, dupa ce, pe 15 septembrie, tot la Los Angeles, au fost acordate premiile Emmy tehnice, potrivit . continuă pe România Liberă

Premiile Emmy 2012. Homeland si Modern Family - marii castigatori

Miniseria TV Hatfields McCoys, produsa de postul History Channel in colaborare cu Castel Film si realizata in Romania, a castigat doua premii - pentru cel mai bun actor in rol principal Kevin Costner),.

Sofia Vergara, Nicole Kidman si Heidi Klum, printre cele mai bine imbracate staruri de la Premiile Emmy!

Intocmai ca orice mare Gala de la Hollywood, nici Premiile Emmy nu fac exceptie si atrag atentia prin tinutele pe care starurile aleg sa le poarte pe covorul rosu. De aceasta data, albastrul a fost culoarea dominanta, cu staruri precum Sofia Vergara, Nicole Kidman sau Heidi Klum stralucind in rochii absolut superbe! Continue reading .

Premiile Emmy: Eleganta si stil la cea de-a 64 editie

Cea de-a 64-a editie a premiilor Emmy s-a incheiat. Marii castigatori din televiziune se cunosc, serialul.

Premiile Emmy 2012: Homeland si Modern Family, cele mai bune seriale

Cea de-a 64-a editie a Premiilor Emmy si-a desemnat castigatorii, duminica seara, la Los Angeles, informeaza Huffington Post. Cei mai mari actori din serialele de televiziune ale momentului au fost premiati.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )