Libnet.ro
UNICEF

20:02

CNA a amendat MasterChef pentru vaca din platou: Pro TV a dus la un alt nivel televiziunea

Adevărul Adevărul,
CNA a amendat MasterChef pentru vaca din platou: Pro TV a dus la un alt nivel televiziunea

Postul Pro TV a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru o editie a emisiunii MasterChef in care invitata in platou a fost o vaca, dar si pentru difuzarea filmului Deadpool la o ora accesibila minorilor. continuă pe Adevărul

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Decizie-bomba pentru Justitia din Romania. Comisia Europeana cere judecatorilor Curtii Supreme sa respecte cu strictete deciziile CCR, in cazul Elenei Udrea

Decize-bomba pentru justitia din Romania. Curtea de Justitie a Uniunii Europene cere judecatorilor de la Curtea Suprema sa respecte cu strictete deciziile CCR. Este un raspuns dat solicitarii facute in.

inca o amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Cand se estimeaza ca va fi gata

A fost facuta o noua amanare in cazul metroului din Drumul Taberei. Noul director al Metrorex, Mariana Miclaus, a transmis ca acesta va putea fi folosit anul viitor. Cei care s-au aflat in ultima perioada.

Guvernul adopta OUG pentru romanii din Marea Britanie in cazul Brexitului fara Acord

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind regimul cetatenilor din Marea Britanie in cazul ie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )