Libnet.ro
UNICEF

14:46

Lungul drum al lui Leonardo DiCaprio catre Oscar: actorul care a fost elegant in fata infrangerilor, dar si in fata victoriei rasunatoare FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Lungul drum al lui Leonardo DiCaprio catre Oscar: actorul care a fost elegant in fata infrangerilor, dar si in fata victoriei rasunatoare FOTO VIDEO

Leonardo DiCaprio a reusit sa marcheze o victorie in dreptul categoriei Cel mai bun actor in rol principal la gala Oscar 2016, spulberand astfel mitul celui mai neindreptatit artist de la Hollywood. Cu alte patru nominalizari pentru interpretare si una pentru productie, drumul lui DiCaprio a fost unul solicitant. continuă pe Adevărul

Cele mai bune reactii ale Internetului cu Leonardo DiCaprio castigator la Oscar

Premiile Oscar au ajuns sa-l bucure si pe Leonardo DiCaprio. El a primit premiul pentru cel mai bun actor in rol principal si acesta e topul reactiilor Internetului.

VIDEO. Leonardo DiCaprio atrage atentia asupra schimbarilor climatice, in discursul sau de Oscar

Actorul Leonardo DiCaprio a castigat, duminica spre luni, primul premiu Oscar din cariera sa, pentru rolul din filmul The Revenant. in discursul de multumire, el a atras atentia asupra schimbarilor climatice care afecteaza planeta.

Leonardo DiCaprio a primit Oscarul: cum a reactionat internetul

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. Asa cum era de asteptat, internetul a reactionat pe masura. Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in [].

Oscar 2016. Care sunt marii favoriti la casele de pariuri: Leonardo DiCaprio este cotat cu sanse mari la trofeu

Filmul The Revenant, actorii Leonardo DiCaprio si Brie Larson si regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu sunt marii favoriti la castigarea principalelor premii Oscar 2016, potrivit cotelor afisate de casele de pariuri online, arata News. ro.

FOTO. Oscar 2016: Kate Winslet si Leonardo diCaprio, de nedespartit pe covorul rosu

Actorii Leonardo diCaprio si Kate Winslet, care au jucat pentru prima data impreuna in filmul Titanic, in 1997, sunt de nedespartit si anul acesta pe covorul rosu al Oscarurilor, titreaza presa de peste Ocean.

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

FOTO: Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor. Vezi lista completa a castigatorilor si topul celor mai importante momente

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc, duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

FOTO: Castigatorii premiilor Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor in rol principal

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc, duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Nu mai iesim in strada. A castigat DiCaprio premiul Oscar

Unii au facut noapte alba. Altii au dormit si au aflat dis-de-dimineata castigatorii editiei cu numarul 88 a premiilor Oscar. Chris Rock, gazda evenimentului a explicat cum sta treaba cu diversitatea si rasismul, iar Academia a facut ce stie cel mai bine: a incercat sa-si indrepte greselile din alti ani cu unele noi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )