Libnet.ro
UNICEF

11:00

Adevarul Live, de la 13.00: Damian Draghici, Sorin Romanescu si Maria Hausi combina folcorul autohton si jazz-ul intr-un proiect exploziv

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la 13.00: Damian Draghici, Sorin Romanescu si Maria Hausi combina folcorul autohton si jazz-ul intr-un proiect exploziv

Damian Draghici, Sorin Romanescu si Maria Casandra Hausi combina cu virtuozitate si creativitate elemente de jazz, muzica electronica si folcor autohton, intr-un mix exploziv de vechi si nou. Astza vin la Adevatrul Live sa ne ofere o mostra din ce se va auzi in concertul din 15 octombrie. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Glad Varga, despre candidatura la sefia TNL. Cine sunt sustinatorii acestuia si ce proiecte pregateste

Deputatul Glad Varga vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre candidatura sa la sefia Tineretului National Liberal, atuurile fata de contracandidatii sai si deciziile luate la ultimul Consiliu National de PNL.

Adevarul Live. Radu Surugiu, candidat la sefia TNL: Nu vreau sa fie privita ca o aroganta, dar simt ca am sustinerea unei majoritati din TNL

Liberalul Radu Surugiu a vorbit, la Adevarul Live, despre candidatura la sefia TNL. Cine il sustine? Cum planuieste sa-i invinga pe rivalii sai, Mara Mares si Glad Varga?.

Adevarul Live: Adrian Stanescu, Imobiliarium, despre ofertele care ii asteapta pe romani la targul imobiliar

Adrian Stanescu, project manager Imobiliarium, a vorbit la Adevarul Live, despre ofertele de locuinte care ii asteapta pe romani la targul Imobiliarium, prima expozitie tehnologizata dedicata zonei de rezidential.

Adevarul Live, ora 14.30: Doi fosti ministri de Externe ai Romaniei discuta despre criza din Spania

Teodor Baconschi si Cristian Diaconescu, fosti ministri de Externe, sunt invitatii jurnalistului Cristian Unteanu la Adevarul Live, pentru a discuta implicatiile situatiei de criza din Spania, modul in care evenimentele de ieri si Proclamatia de independenta asumata, semnata, dar suspendata pentru a da timp unei solicitate medieri internationale va afecta unitatea Spaniei, dar si soliditatea si credibilitatea intregului proiect european.

Adevarul Live, ora 14.00: Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi povestesc cum zidesc Visuri la cheie

Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi vor fi prezenti in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, pentru o discutie despre culisele uneia dintre cele mai de succes si de impact emisiuni de la Pro TV, Visuri la cheie.

Adevarul Live: Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi povestesc cum zidesc Visuri la cheie

Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi vor fi prezenti in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, pentru o discutie despre culisele uneia dintre cele mai de succes si de impact emisiuni de la Pro TV, Visuri la cheie.

Adevarul Live. Cristian Seidler, despre candidatura la sefia USR

Liderul deputatilor USR, Cristian Seidler, vorbeste, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre candidatura sa la sefia USR, sustinatorii sai in aceasta cursa si despre posibila reintoarcere a lui Nicusor Dan sau ruperea formatiunii.

Mihai Ghimpu, la Adevarul Live, de la ora 11.00.Va intra Republica Moldova in colaps, dupa ce UE refuza sa mai trimita bani la Chisinau?

MIhai Ghimpu, fostul presedinte interimar al Republicii Moldova, in prezent lider al Partidului Liberal de la Chisinau, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre relatia dintre Romania si Republica Moldova in era Dodon.

Mihai Ghimpu, la Adevarul Live.Va intra Republica Moldova in colaps, dupa ce UE refuza sa mai trimita bani la Chisinau?

MIhai Ghimpu, fostul presedinte interimar al Republicii Moldova, in prezent lider al Partidului Liberal de la Chisinau, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre relatia dintre Romania si Republica Moldova in era Dodon. Cum se va descurca Guvernul condus de Pavel Filip fara ajutorul financiar al UE? Cat de periculos este noul sistem electoral adoptat de Chisinau pentru democratia moldoveneasca? 2018-centenarul unirii sau al dezbinarii?.

Adevarul Live: Virgil Iantu ne spune cat de bine isi cunosc romanii tara

Virgil Iantu vorbeste despre Revolutia culturala pe care a pornit-o odata cu emisiunea Castiga Romania. Astazi ne spune cat de bine isi cunosc romanii tara si cum se face ca emisiunea a starnit interesul producatorilor americani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )