Libnet.ro
UNICEF

10:30

HOT! Little Mix lanseaza unul dintre cele mai bune clipuri din cariera lor, pentru piesa Salute! Vezi AICI cum arata!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Little Mix lanseaza unul dintre cele mai bune clipuri din cariera lor, pentru piesa Salute! Vezi AICI cum arata!

Produs de TMS, feministul track Salute a fost confirmat recent de catre membrele Little Mix ca fiind cel de-al 3-lea. continuă pe Devorator Monden

Huffington Post: Orasul Sibiu, unul dintre cele mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, scrie huffingtonpost. com. Jurnalistii americani au realizat un top care cuprinde.

Subiectele zilei: Povestea nestiuta a prizonierilor de culoare din Baragan; Cum poate statul sa scoata 1,5 milioane de romani la lumina: una dintre cele mai asteptate masuri ale Guvernului; DW: Maghiarii in alegerile prezidentiale din Romania; Lucian Boi

Spitalele publice, libere sa-si rotunjeasca veniturile din chirii. Unitatile ce inchiriaza spatii si terenuri pe care le au in administrare vor castiga mai mult din chirii. Managerii spun ca e o gura de oxigen, in conditiile subfi nantarii, insa in. DW: Mandria de a fi la fel ca toti ceilalti. S-a spus cu o anumita insistenta ca afisele electorale ale PSD ar exprima un nationalism nepotrivit cu contextul european. Mesajul Mandri ca suntem romani, a fost considerat de unii de-a.

Chef Nicolas Boussin, unul dintre cei mai renumiti patiseri din lume, a revenit la Bucuresti pentru a prepara deserturi frantuzesti originale, pregatite cu Grand Marnier

Bucuresti, 14 aprilie 2014 Cu putin inainte de sarbatorile pascale, Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier si unul dintre cei mai renumiti patiseri din lume, a revenit la Bucuresti pentru a propune si pregati noi retete de deserturi frantuzesti, realizate atent cu Grand Marnier, lichiorul creat dupa o reteta unica.

Cele mai multe cautari medicale de pe Google sunt realizate in cursul zilelor de luni - studiu

Cele mai frecvente cautari medicale de pe motorul online de cautare Google sunt realizate in cursul zilelor de luni, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea de Stat din San Diego SUA), informeaza dailymail. co. uk, citat de.

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei sunt printre cele mai periclitate 7 monumente din Europa

Echipamentul istoric de tehnica de scena pentru Teatrul Bourla din Antwerp, Belgia, imprejurimile istorice ale Dolcho si Apozari, din Kastoria, Grecia, citadela din Alessandria, Italia, clopotele Palatului National Mafra, Portugalia, bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei, Romania,Colour Row Settlement din Chernyakhovsk, Rusia si Sinagoga din Subotica, Serbia au fost selectate ca fiind cele mai amenintate 7 simboluri ale patromionului din Europa in 2014, potrivit unui comunicat transmis redactiei de Fundatia Pro Patrimonio.

Bisericile de lemn din Transilvania si Oltenia, printre cele mai periclitate monumente

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei se numara, in acest an, printre cele mai periclitate sapte monumente din Europa, potrivit unui anunt facut ieri de Europa Nostra principala organizatie europeana de patrimoniu) si Institutul Bancii Europene de Investitii BEI), intr-un eveniment public din Viena, care gazduieste Congresul Patrimoniului European din acest an, informeaza un comunicat al Fundatiei Pro Patrimonio.

Ploile torentiale au facut prapad in 65 de sate, cele mai multe din judetul Mehedinti. Localnicii dau vina pe primar ca nu i-a anuntat ca va veni viitura

Ploile torentiale au facut prapad in 65 de sate, cele mai multe din judetul Mehedinti, si este posibil sa se faca si evacuari, in zonele amenintate de viituri, daca situatia se agraveaza. Oamenii care.

SUA. Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina.

Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia, in contextul crizei din Ucraina

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina,.

Istoria culinara a Baraganului. Ce mancau stramosii nostri din cele mai vechi timpuri si pana azi

Din punct de vedere culinar Baraganul reprezinta o zona bogata. Studiile facute de profesorul de istorie Emilia Vlad arata ca meniul oamenilor care au populat zona din cele mai vechi timpuri si pana in prezent era variat. Preparatele din carne sau supele erau prezente la orice masa.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )