Libnet.ro
UNICEF

16:15

Concertul Nightwish de la Romexpo, din 17 august, va incepe la ora 21.00

Adevărul Adevărul,
Concertul Nightwish de la Romexpo, din 17 august, va incepe la ora 21.00

Concertul formatiei finlandeze Nightwish din 17 august, de la Romexpo, va incepe la ora 21. 00, anunta organizatorii. Show-ul face parte din turneul mondial Decades si marcheaza 20 de ani de activitate ai formatiei. in deschidere vor urca pe scena Fallen Arise si A Tear Beyond. continuă pe Adevărul

Organizatorul protestului din 10 august: Nu imi mai pot asuma

Emanuel Cioaca, presedinteleFederatiei Romanilor de Pretutindeni, a declarat ca nu mai poate participa ca organizator al mitingului diasporei de pe 10 august intrucat nu a primit protocolul de aprobare de la.

Romanii din diaspora se intorc in tara pentru protestul din 10 august. Va asteptam pe toti, sa incercam sa facem o schimbare in viitorul nostru (FOTO)

Tot mai multi romani care muncesc in strainatate se intorc in tara si anunta ca vor participa la mitingul din 10 august. Pe retelele sociale sunt postate tot mai multe fotografii si clipuri in care.

Sinteza zilei. Noi declaratii ireale ale celui care spune ca a initiat protestul din 10 august

Dezvaluiri socante, in aceasta seara, la Sinteza zilei. Avem noi imagini cu invidivul care se autointituleaza adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august si care promitea Flacari, fum.

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator. Federatia Romanilor de Pretutindeni a trimis o instiintare Primariei Capitalei, prin care a anuntat ca nu va mai organiza protestul, desi.

Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului din 10 august, cercetat de DIICOT pentru instigare

Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT pentru savarsirea infractiunii de instigare publica,pentru ca i-a indemnat pe protestatari sa recurga la acte de violenta impotriva fortelor de ordine, relateaza Agerpres.

Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu organizatorul protestului din 10 august

Update: Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu Emanuel Cioaca, care spune ca este convins ca la mitingul din 10 august vor veni peste 1 milion de romani. Am primit protocolul dupa ce am aparut in.

Andrian Candu: in august incepe constructia tronsonului Ungheni-Chisinau a gazoductului Iasi-Chisinau

Constructia gazoductului Iasi-Chisinau pe tronsonul Ungheni-Chisinau va incepe luna curenta, mai aproape de Ziua Independentei. Despre aceasta a comunicat presedintele Parlamentului, Andrian Candu, in cadrul emisiunii Loc de dialog de la Radio Moldova, transmite IPN.

Protest 10 august. Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, cercetat de DIICOT

Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august si i-a indemnat pe protestatari sa recurga la acte de violenta impotriva fortelor de ordine, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT.

VIDEO Prima coloana de masini cu romni din Diaspora, veniti n tara pentru mitingul din 10 august, ntmpinata n Vama Bors de cteva zeci de persoane. Vrem o tara ca afara, democratie reala

Prima coloana de masini cu romani din Diaspora, veniti in tara pentru mitingul din 10 august, a fost intampinata, miercuri seara, in Vama Bors de cateva zeci de persoane.

Renate Weber, intrebare pentru participantii la mitingul din 10 august

Renate Weber a vorbit, la TVR1, si despre mitingul anuntat pentru data de 10 august, avand o intrebare pentru participanti. Eu am o intrebare, pentru ca imediat dupa alegerile prezidentiale, va aduceti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )