Libnet.ro
UNICEF

20:30

Metallica va canta in Romania anul viitor: cat costa biletele

Adevărul Adevărul,
Metallica va canta in Romania anul viitor: cat costa biletele

Legendara formatie americana Metallica revine in Romania anul viitor, ca parte a unui turneu mondial, si va fi insotita de trupele Ghost si Bokassa. continuă pe Adevărul

Metalica revine in Romania. Cat costa biletele la concertul Metallica

Metallica va concerta pentru a patra oara in Romania, pe 14 august 2019, la Arena Nationala din Bucuresti. Biletele se pun in vanzare pe 28 septembrie, de la ora 10. 00, pe site-urile.

Cat costa iPhone Xs si iPhone Xs Max in Romania: au aparut preturile oficiale pentru cel mai scump iPhone

Daca te intrebai cat costa iPhone Xs si iPhone Xs Max in Romania, pe canale oficial, site-ul iStyle tocmai ne-a oferit un raspuns cat se poate de clar la aceasta intrebare. Pana acum, a.

Kaufland Romania va aloca anul viitor pana in 6 milioane de euro pentru proiecte de CSR

Kaufland Romania va aloca anul viitor pana in 6 milioane de euro pentru proiecte de CSR Corporate Social Responsability / Resposabilitatea Sociala a Companiilor), a declarat, pentru News. ro, responsabilul CSR al Kaufland Romania, Katharina Scheidereiter. Suma reprezinta fondul ce poate fi dedus din impozitul pe profit, precizeaza ea.

Anul viitor se poarta Versace! Iata cele mai cool outfit-uri pentru femei!

Femeia Versace este creativa, sigura pe ea, puternica si misterioasa. Este o aparitie iconica, iar colectia Versace pentru sezonul primavara-vara 2019 confirma acest lucru. Iata cele mai cool tinute propuse de Versace pentru vara viitoare, in cadrul Milano Fashion Week.

iPhone XS. Cat costa in Romania si cand poti face precomanda

Trei dintre operatorii telecom din tara noastra au anuntat ca deja se pot face precomenzi pentru noile smartphone-uri incepand de vineri, 21 septembrie. in ofertaOrange, iPhone XS 64GB costa 1189 de.

Cat costa iPhone Xs si iPhone Xs Max in Romania si ce oferte are eMAG

IPhone Xs a intrat la precomanda din 21 septembrie. Atat Xs, cat si Xs Max sunt listate de eMAG si am cercetat preturile ca sa stii ce poti alege si la ce pret. Daca ai asteptat cu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )