Libnet.ro
UNICEF

11:31

O productie romanesca, cel mai bun film TV la Festivalul de la Monte Carlo.

România Liberă România Liberă,
O productie romanesca, cel mai bun film TV la Festivalul de la Monte Carlo.

Lungmetrajul De ce fierbe copilul in mamaliga/ Aglaja, de Krisztina Deak, a fost marele castigator al Festivalului de Film de Televiziune de la Monte Carlo 9 - 13 iunie), informeaza presa maghiara, citata de Mediafax. O coproductie Romania/Ungaria/ Polonia, De ce fierbe copilul in mamaliga a castigat trei trofee, pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cea mai buna interpretare feminina Eszter onodi). In speranta unei vieti mai bune, o familie romano-maghiara de circari . continuă pe România Liberă

Lungmetrajul De ce fierbe copilul in mamaliga, desemnat cel mai bun film TV la Festivalul de la Monte Carlo

Coproductia romano-ungaro-polonaDe ce fierbe copilul in mamaliga/ Aglaja, regizat de Krisztina Deak, a fost desemnat marele castigator al Festivalului de Film de Televiziune de la Monte Carlo,.

Cel mai bun banc cu Macacul, in interpretarea lui Mircea Badea

Mircea Badea a spus, in editia de miercuri seara a emisiunii in Gura Presei, cel mai tare banc cu Macacul pe care l-a auzit pe Facebook. Scrie cineva ca Macacul a fost intrebat intr-o.

Samsung Galaxy S4, telefonul cu cel mai bun ecran. Cat de bun e fata de HTC One

Samsung Galaxy S4 a primit un certificat prin care i se recunoaste titlul de telefonul cu cel mai bun ecran de pe piata. in ciuda acestui fapt, cat de bun este acesta in comparatie cu HTC One.

VIDEO Noul film cu Superman, Man of Steel: Eroul, cel mai bun din istorie?

Noul film al lui Zack Snyder, Man of Steel: Eroul, aduce in fata cinefililor un Superman preocupat de sine si evita umorul ascutit al filmelor lui Christopher Reeve pentru un spectacol surpinzator. Cu toate acestea, filmul lui Snyder pare sa devina una dintre peliculele cu cele mai bune recenzii din 2013, scrie The Guardian.

Razboiul megapixelilor: Samsung Galaxy S4 Zoom, cel mai bun lucru pentru Nokia

Samsung Galaxy S4 Zoom a fost confirmat de Samsung astazi. Este mare, este si aparat foto, si telefon, dar in primul rand este un raspuns la Nokia. Samsung reuseste astfel sa provoace compania finlandeza chiar inainte ca aceasta sa-si scoata din cutie telefonul sau telefoanele).

Cel mai inalt si spectaculos bloc rasucit din lume, inaugurat in Dubai

Modelul blocului turn a fost ridicat la rang de arta in Dubai. Acolo a fost inaugurat cel mai spectaculos turn in forma de spirala. Este cel mai inalt bloc rasucit din lume, cu inaltimea de 310 metri. Cladirea.

Sony lanseaza VAIO Pro, cel mai usor Ultrabook din lume.

Cel mai usor Ultrabook de 29,4cm 11,6) / 33,7cm 13,3) cu capabilitati tactile din lume Construit solid, din fibre de carbon uni-directionale Tastare confortabila datorita suportului ergonomic pentru palme si a tastaturii iluminate VAIO Pro, disponibil in variantele de 11/13 inch, este cel mai usor Ultrabook cu ecran tactil din lume, proiectat pentru utilizatorii care isi doresc un sistem portabil, performant si rezistent. Ambele variante VAIO Pro sunt .

Backdoor.AndroidOS.Obad.a Cel mai avansat virus pentru Android

Cum Android este cel mai folosit sistem de operare pe dispozitive mobile, era de asteptat ca sa apara tot mai multi virusi si pentru aceasta platforma. Dezvoltatorii se arata destul de interesati de informatiile ce pot fi colectate de pe aceste dispozitive. Zilele trecute, Kaspersky Lab, unul dintre cei mai importanti producatori de antivirusi, a anuntat ca a descoperit un virus, pe care il considera ca fiind cel mai avansat virus pentru Android de pana acum. Acest virus se numeste Backdoor. AndroidOS. Obad. a, .

Cel mai asteptat joc video al anului a fost lansat azi pentru PlayStation.

Cel mai asteptat joc video al anului, The Last of Us, apare azi pentru PlayStation 3. The Last of Us prezinta o poveste de supravietuire intr-o lume transformata radical, la 20 de ani dupa ce populatia lumii a decimat populatia planetei. Jocul a fost dezvoltat de Naughty Dog, studio cunoscut pentru seriile de jocuri deosebit de populare UNCHARTED, Jak and Daxter si Crash Bandicoot, si ofera utilizatorilor o experienta realista prin intermediul celor doua personaje .

Romania are cel mai mic salariu pe economie din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mari scumpiri, dar cel mai mic salariu pe economie din Uniunea Europeana. Romania inregistreaza un salariu minim de 157 de euro pe luna si a fost devansata de Bulgaria, unde salariul minim e.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )