Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cristi Nistor lanseaza videoclipul piesei Canta lautare (Vara asta nu muncesc)

Devorator Monden Devorator Monden,
Cristi Nistor lanseaza videoclipul piesei Canta lautare (Vara asta nu muncesc)

Dupa ce a participat la concursul Vocea Romaniei, Cristi Nistor a avut numai de castigat! A plecat prin turnee alaturi de Loredana, antrenoarea lui din concurs sau profa, asa cum ii place lui sa o apeleze, si a lansat mai multe piese, printre care si Canta lautare vara asta nu muncesc). Date fiind intamplarile mai . continuă pe Devorator Monden

Panic! at the Disco revin in atentia noastra cu un nou album si videoclipul piesei This Is Gospel!

Noul single este cel de-al doilea extras de pe viitorul album al formatiei, intitulat Too Weird To Live, Too Rare To Die!. This Is Gospel a fost precedat de single-ul Miss Jackson. Videoclipul piesei, regizat de Daniel Cloud Campos si produs de catre Doomsday Entertainment, a avut premiera pe 12 august. Clipul il prezinta Brendon .

Dizzee Rascal a lansat videoclipul piesei I Dont Need A Reason!

Rapperul britanic ne introduce intr-o lume de epoca in cel mai nou clip al sau. Imbracat in tinute specifice acelei perioade si inconjurat de domnisoare sexy care poarta rochii lungi si peruci de epoca, artistul interpreteaza piesa in stilul specific petrecand in stil mare alaturi de personajele din clip. Probabil videoclipul, in care toate personajele .

The Wanted au lansat videoclipul piesei We Own The Night!

Noul single este cel de-al doilea extras oficial de pe viitorul album al baietilor, intitulat Word Of Mouth, care acum beneficiaza si de un videoclip. Regizat de Frank Borin, clipul denota din plin energie, voie buna, veselie, toate cuprinse intr-o petrecere la care isi fac aparitia multe fete frumoase. We Own The Night a fost .

Ricky Martin a lansat videoclipul piesei Come With Me!

Noul single a fost produs de catre duo-ul australian DNA Songs si de catre Ilan Kidron si a fost lansat in Australia in luna iunie. E posibil ca artistul latino-american sa aiba ocazia sa isi interpreteze live noua piesa in cadrul finalei concursului The Voice Australia, in cadrul caruia este antrenor. Come With Me este .

Porcelain Black ne prezinta videoclipul piesei Mama Forgive Me!

Aceasta piesa este confirmata ca fiind primul single extras de pe albumul sau de debut, al carui titlu nu se stie inca daca va fi Mannequin Factory sau Black Rainbow. Piesa a fost produsa in colaborare cu RedOne si a avut premiera, alaturi de videoclip, pe sapte august. Artista a mai lansat in trecut doua .

Big Star au lansat videoclipul piesei Run Run

Membrii formatiei, Feel Dog, Ba Ram, Rae Hwan, Sung Hak si Jude, se distreaza de minune in cel mai recent videoclip al lor. Imbracati cat mai colorat, acestia nu se dau in laturi de la nicio nebunie, anima petrecerea si uimesc cu miscarile lor de dans. Run Run este o piesa hip-hop saltareata produsa .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )