Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Concert aniversar Smiley 10 ani: cea mai mare suprafata de led montata la Arenele Romane, 260 de mp de ecrane de ultima generatie si un show de peste doua ore si jumatate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Concert aniversar Smiley 10 ani: cea mai mare suprafata de led montata la Arenele Romane, 260 de mp de ecrane de ultima generatie si un show de peste doua ore si jumatate

Cea mai mare suprafata de led montata la Arenele Romane, 260 de mp de ecrane de ultima generatie si un show de peste doua ore si jumatate, la care muncesc peste 100 de oameni, sunt cateva dintre elementele concertului pe care il va sustine Smiley joi, 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, prin care artistul roman sarbatoreste 10 ani de cariera solo. continuă pe Hotnews

VIDEO Un copil de 10 ani, retinut la Moscova pentru ca recita in public versuri din Hamlet

Un baiat de doar 10 ani a fost retinut in dupa-amiaza zilei de vineri, 26 mai, pe o strada din centrul Moscovei. Potrivit politiei ruse, copilul s-ar fi ocupat cu cersitul. De partea cealalta, parintii acestuia au negat acuzatiile si afirma ca baiatul lor este implicat in activitati teatrale, iar recitarea in public il ajuta sa depaseasca anumite frici.

Se schimba costumul cu haine de sport: Corporate Games, cea mai mare intrecere pentru amatori vine in Romania

Cea mai mare competitie pentru sportul de amatori, Festivalul multisportiv Corporate Games, cu competitii in 20 sporturi, se desfasoara anul acesta in Romania in perioada 16-18 iunie 2017, in Bucuresti.

Muzeul Jucariilor, cea mai mare colectie de gen din Romania, vine la Arad

Muzeul Jucariilor, cea mai mare colectie de gen din Romania, vine la Arad. Expozitia va fi inaugurata in data de 31 mai, la ora 12. 00, la Muzeul Preparandiei.

Mireasa a intrat in coma, chiar inainte de nunta. Barbatul nu a parasit-o, dar dupa 10 ani, a facut un gest tulburator

Hisashi Nishizawa si Mai Nakahara din orasul japonez Okayama s-au cunoscut cu 10 ani in urma. Ei s-au indragostit unul de altul si peste doi ani au hotarat sa se casatoreasca in 2007, da.

Mireasa a intrat in coma, chiar inainte de nunta. Barbatul nu a parasit-o, dar dupa 10 ani a facut un gest tulburator

Hisashi Nishizawa si Mai Nakahara din orasul japonez Okayama s-au cunoscut cu 10 ani in urma. Ei s-au indragostit unul de altul si peste doi ani au hotarat sa se casatoreasca in 2007, da.

Cea mai mare oglinda convexa din lume este o realizare impresionanta [VIDEO]

Cea mai mare oglinda convexa din lume tocmai a fost turnata in Mainz, Germania, si este impresionanta. Aceasta oglinda convexa va fi oglinda secundara a Extremely Large Telescope, iar dimensiunile sale sunt uriase. Diametrul oglinzii este de 4,26 metri, in timp ce aceasta cantareste 3,5 tone. Oglinda secundara este una dintre cele cateva care concentreaza [].

Comunicat dur al MAE rus la aniversarea a 20 de ani de la semnarea Actului Fondator NATO- Rusia: Traversam cea mai profunda criza

La 20 de ani de la stabilirea contactelor NATO-Rusia, Ministerul rus de Externe apreciaza ca relatiile dintre cele doua parti trec prin cea mai profunda criza de la incheierea Razboiului Rece.

Reteta succesului la examen. Proful de sport din Independenta care a promovat definitivatul cu cea mai mare medie

Un profesor de educatie fizica si sport de la scoala din comuna Independenta le-a dat clasa tututor dascalilor din judetul Calarasi. Gratian Murgu, de 48 de ani, a reusit performanta de a promova examenul de definitivat cu cea mai mare medie, 9.

Gheata inflamabila este cea mai noua si promitatoare sursa de energie

Cercetatorii au extras cu succes gaz natural din gheata inflamabila, iar asta poate duce la descoperirea unei noi sursede energie. Anul trecut, geologii din China au descoperit noi rezerve de hidrat de metan, cunoscut sub numele de gheata inflamabila, iar acum au reusit sa o recolteze, aducand lumea mai aproape de valorificarea unei noi surse [].

Circulatia pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, s-a redeschis de astazi. Autoritatile au permis circulatia autovehiculelor de pana la 7 tone

Circulatia pe cea mai inalta sosea din tara, Transalpina, a fost redeschisa in totalitate de astazi de catre Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )