Libnet.ro
UNICEF

20:45

O data-n viata a fost mutata pe TVR 2: care este noua grila a postului public

Adevărul Adevărul,
O data-n viata a fost mutata pe TVR 2: care este noua grila a postului public

In grila de primavara a postului TVR 2 se vor regasi noi filme artistice, seriale si show-uri de divertisment. Printre noutati se numara o noua emisiune de cultura generala prezentata de Virgil Iantu, dar si faptul ca O data-n viata, realizata de Iuliana Tudor si una dintre emisiunile care inregistreaza cea mai mare audienta la Televiziunea Romana, a fost mutata pe TVR 2. continuă pe Adevărul

Scandal la procesul lui Liviu Dragnea, la instanta suprema, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. O femeie cu mesajul Rezist a fost scoasa din sala de judecata, dupa ce i-a cerut lui Dragnea sa isi dea demisia. Replica sefului PSD: Sunteti

Inalta Curte de Casatie si Justitie au judecat, marti, un nou termen in dosarul in care seful PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de abuz in serviciu, in dosarul privind angajarile de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Imagini greu de privit: Un tanar sta agatat de un zgarie-nori fara niciun sistem de siguranta. Care este motivul (VIDEO)

Isi risca viata in fiecare zi pentru a se antrena. Un tanar din Maroc se mentine in forma facand exercitii pe zgarie-norii din Rabat, informeaza The Sun. Desii.

Elena Udrea a depus contestatie la decizia iCCJ prin care este condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute

Avocatul Elenei Udrea a depus miercuri dimineata contestatia la sentinta Curtii Supreme prin care a fost condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. De.

Care este legatura dintre nivelul de stres si declansarea obezitatii

Obezitatea este unul dintre cei mai importanti factori de risc pentrudecesul prematur la nivel modial - crescand substantial riscul de adezvolta afectiuni cronice, precum bolile de inima si cancerul - astfelca intelegerea factorilor ce declanseaza obezitatea are implicatiiterapeutice importante.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )