Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai promitatoare noi seriale Netflix: povesti fascinante si actori de top VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai promitatoare noi seriale Netflix: povesti fascinante si actori de top VIDEO

Echipa Netflix este pusa pe fapte mari anul acesta, cand vor fi lansate o sumedenie de noi productii, iar trei dintre acestea ne-au atras atentia fiindca ofera o multime de motive pentru a ne entuziasma, inclusiv actori de marca precum Dakota Fanning, Luke Evans si Guy Pearce. continuă pe Adevărul

Horoscopul pentru Ziua Muncii, 1 Mai. Care sunt zodiile cele mai harnice

Daca tot este 1 Mai vedem si care sunt cele mai harnice zodii. Berbec. Lenea nu ii caracterizeaza, duc la bun sfarsit orice sacina primesc si nu se dau in laturi de la munca. Daca nu primesc destule.

CM de Tenis de Masa Echipa Romniei pentru meciul cu Olanda, hotarta de arbitru, care le-a lasat pe dinafara pe cele mai bune jucatoare / Regulamentul, schimbat n seara anterioara, cnd romncele se antrenau

Situatie extrem de ciudata la Mondialul de tenis de masa, unde echipa Romaniei pentru intalnirea cu Olanda a fost hotarata de arbitrul intalnirii, acesta alegand jucatoarele in ordine alfabetica, ceea ce le-a lasat in afara intalnirii pe cele mai bune componente, Samara si Szocs. Federatia Romana cere rejucarea intalnirii, pierduta de tricolore.

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului (VIDEO)

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului VIDEO) Din cauza unui blocaj atmosferic deosebit la nivel european, vom asista la temperaturi.

Simona Halep a egalat-o pe Dinara Safina - Jucatoarele fara Grand Slam cstigat cu cele mai multe saptamni (n.r. 26) pe locul 1 n clasamentul WTA

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 26 pe locul intai in lume, peformanta cu care o egaleaza pe Dinara Safina. Cele doua sportive sunt jucatoarele fara Grand Slam castigat cu cele mai multe saptamani in pozitia de lider al clasamentului WTA.

Cele mai bune retete de paste, cu care este imposibil sa dai gres vreodata

Sunt delicioase si usor de preparat, iar gustul lor te va duce cu gandul la insorita Italie. Pastele, alaturi de pizza si lasagna, sunt printre cele mai cunoscute preparate specifice bucatariei italiene.

Amintirile unui 1 Mai comunist: Noi, copiii, eram foarte fericiti ca defilam pe umerii tatilor

Oamenii Deltei Dunarii isi amintesc cum serbau in copilaria lor ziua de 1 Mai, cand mergeau cu toata familia la defilare, la Tulcea, apoi poposeau la o terasa si se delectau cu bunatati pe care nu le gaseau la ei in sat.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Cum aratau strazile unuia dintre cele mai aglomerate orase din tara in dimineata zilei de 1 Mai: Zici ca e Apocalipsa

Minivacanta de 1 Mai si vremea superba au provocat un adevarat exod, iar oamenii s-au grabit sa profite pentru a-si petrece zilele libere in strainatate, pe litoral sau la munte.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Calatoria

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred c.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Copiii

Un om foarte gras statea in fata unei gradinitze de copii. La un moment dat vine la el o educatoare si-l intreaba: -Nu va suparati, asteptati un copil? Ca replica, barbatul gras spune: -NU. asa sunt eu mai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )