Libnet.ro
UNICEF

23:01

Primele imagini din ultimul sezon House of Cards: Claire Underwood preia controlul total la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Primele imagini din ultimul sezon House of Cards: Claire Underwood preia controlul total la Casa Alba

Netflix a dat publicitatii primele imagini din ultimul sezon al serialului House of Card, care o va avea in prim plan pe actrita Robin Wright, dupa ce Kevin Spacey a fost eliminat din proiect din cauza scandalului sexual in care a fost implicat. continuă pe Adevărul

Simona Halep A AJUNS in Romania. Primele IMAGINI din avion cu campioana de la Roland Garros (VIDEO)

Simona Halep a ajuns in Romania. Avionul care a adus-o in tara pe campiona de la Roland Garros 2018 a aterizat, luni dupa-amiaza, pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti. Liderul mondial urmeaza sa.

Simona Halep A AJUNS in Romania. Primele IMAGINI din avion cu campioana de la Roland Garros (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Simona Halep a coborat din avion cu o replica a trofeului castigat sambata la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Simona Halep a ajuns in Romania. FOTO: Inquam Photos / Octav.

Marele Premiu al Canadei: Sebastian Vettel, al patrulea pole position din acest sezon

Sebastian Vettel ) a reusit cel mai bun timp in cadrul calificarilor pentru Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, pilotul german urmand sa plece din pole-position in Grand Prix-ul de duminica. Pe grila de start urmeaza finlandezul Valtteri Botas Mercedes) si olandezul Max Verstappen RedBull).

Dispare un alt cuplu MONDEN? BIANCA DRAGUSANU a marturisit TOT! VEDETA a vorbit despre CERTURILE cu VICTOR SLAV din ultimul timp

Bianca Dragusanu a dezvaluit in premiera ce anume o enerveaza la partenerul ei de viata, Victor Slav. Desi sunt unul dintre cele mai populare cupluri din showbizul romanesc, anumite momente reusesc sa o.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )