Libnet.ro
UNICEF

18:45

Reactia Netflix privind serialul cu Elena Udrea

Adevărul Adevărul,
Reactia Netflix privind serialul cu Elena Udrea

Reprezentantii Netflix au venit cu precizari dupa ce Elena Udrea a declarat ca i-au facut o oferta pentru a realiza un serial documentar despre viata ei. continuă pe Adevărul

Netflix o contrazice pe Udrea privind serialul: Nu stim nimic despre vreun proiect

Elena Udrea s-a laudat intr-un interviu pentru GSP ca a primit o ofera de la celebra companie Netflix privind realizarea unui serial, proiect care i-ar fi adus un milion de dolari. Aceasta afirmatie a fost.

Cele mai amuzante titluri pentru serialul Netflix cu care se lauda Elena Udrea

Internautii si-au pus mintea si umorul) la contributie si au venit cu sugestii de titluri in eventualitatea in care Neflix chiar vrea sa faca un serial despre viata Elenei Udrea, asa cum a anuntat fostul ministru al Turismului.

Ce spune Netflix despre presupusa ofera primita de Elena Udrea

Netflix a reactionat dupa ce Elena Udrea a afirmat intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor ca Netflix i-ar fi propus sa faca un serial despre ea. Reprezentantii companiei au declarat, la solicitarea.

Ce spune Netflix despre presupusa oferta pentru un film primita de Elena Udrea

Netflix a reactionat dupa ce Elena Udrea a afirmat intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor ca Netflix i-ar fi propus sa faca un serial despre ea. Reprezentantii companiei au declarat, la solicitarea.

Dan Negru, dezvaluiri despre discutiile dintre Netflix si Elena Udrea

Dan Negru reactioneaza dupa ce Elena Udrea a declarat ca Netflix i-ar fi facut o oferta pentru un serial despre viata ei. Eu pe aia cu oferta Netflix pentru Elena Udrea n-o cred. Stirea e peste tot dar.

Cinci seriale Netflix pentru Elena Udrea (daca o ia cineva in serios)

Elena Udrea a aruncat o fumigena superba intr-un interviu: Netflix i-a facut oferta. Nu zice despre ce, cand, cat, dar are oferta. Asa ca trebuie speculat putin pe subiect cu niste originale Netflix. []apropo, am avut, am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial. []am primit propunerea cand eram in Romania, dar acum [].

Elena Udrea: Am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial

Am avut, am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial, sustine Elena Udrea intr-un interviu acordat in Costa Rica Gazetei Sporturilor. Udrea afirma ca ar putea deveni milionara in dolari in urma acestei intelegeri.

Elena Udrea: Netflix imi da un milion de dolari ca sa faca un serial cu mine!

Elena Udrea sustine ca a primit o propunere chiar de la Netflix, pentru a face un serial despre viata ei. Si se viseaza milionara de pe urma unui asemenea contract. Fostul ministru al turismului spune ca.

Elena Udrea, pentru GSP: Netflix imi da un milion de dolari ca sa faca un serial cu mine!

Elena Udrea ar fi primit o oferta din partea pltatformei de streaming Netflix, pentru a face un serial despre viata ei. Fostul ministru al Turismului a dezvaluit aceasta informatie intr-un interviu pentru gsp. ro.

Elena Udrea anunta ca se reintoarce in Romania: Netflix ii ofera un milion de dolari pentru un serial! (VIDEO)

Dezvaluiri incendiare din Costa Rica. Voi reveni in tara, destinul meu e sa. conduc Romania! a declarat Elena Udrea pentru Gazeta Spoturilor. Evenimentele cu care fostul ministru s-a confruntat in ultimii ani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )