Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO SUA: Alec Baldwin, arestat la New York, dupa o altercatie pentru un loc de parcare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO SUA: Alec Baldwin, arestat la New York, dupa o altercatie pentru un loc de parcare

Actorul american Alec Baldwin a fost arestat vineri, la New York, pentru ca ar fi lovit o persoana in urma unei altercatii pentru un loc de parcare, relateaza NBC New York. continuă pe Hotnews

Actorul Alec Baldwin a fost arestat la New York. Celebrul comediant este acuzat ca a generat un incident violent intr-o parcare

Actorul american Alec Baldwin a fost arestat la New York in cursul zilei de vineri, 2 noiembrie, dupa ce s-ar fi batut pentru un loc de parcare.

Un cunoscut actor americana fost arestat in New York. Ce a facut starul de la Hollywood

Alec Baldwin a fost arestat, vineri, dupa ce a lovit un barbat in New York City. Cearta a pornit de la un loc de parcare. Baldwin a fost arestat dupa incident si a fost dus la sectia East Village din Manha.

Un ziar l-a confundat pe Trump cu actorul Alec Baldwin. Ce poza a publicat (FOTO)

Actorul Alec Baldwin il interpreteaza atat de bine pe presedintele american Donald Trump, incat un ziar din Republica Dominicana i-a incurcat pe cei doi. in cadrul unui articol, in loc sa puna o poza cu.

Cazul bizar al surorilor saudite gasite moarte n New York. Mama lor primise un telefon nfricosator de la ambasada Arabiei Saudite

Cele doua cadavre descoperite, saptamana trecuta, pe marginea raului Hudson din New York sunt ale unor surori din Arabia Saudita, au anuntat autoritatile. Cele doua fete erau imbracate aproape identic, cu colanti negri si jachete din blana, si aveau picioarele legate cu banda adeziva, scrie CNN.

VIDEO SUA: Donald Trump vrea sa gazduiasca imigrantii n orase de corturi, pentru evitarea costurilor mari

Presedintele SUA, Donald Trump, a semnalat marti ca intentioneaza sa aprobe construirea unor orase de corturi pentru gazduirea solicitantilor de azil pe durata procedurilor, informeaza Mediafax citand site-ul de stiri Axios. com.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )