Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, data in judecata de Times New Roman. Care sunt motivele

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, data in judecata de Times New Roman. Care sunt motivele

Redactorul sef al publicatiei de satira Times New Roman a transmis, printr-un comunicat de presa, ca o da in judecata pe Viorica Dancila, cerand in instanta prejudicii de 1 leu. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, data in judecata de Times New Roman: Tavaleste imaginea si demnitatea de roman

Redactorul sef al publicatiei de satira Times New Roman a anuntat ca o da in judecata pe Viorica Dancila. Calin Petrar cere in instanta daune simbolice de 1 leu, motivand ca prin gafele facute din.

Redactorul sef al Times New Roman o da in judecata pe Viorica Vasilica Dancila

Redactorul sef al publicatiei de satira Times New Roman o da in judecata pe Viorica Vasilica Dancila, premierul Romaniei, cerand in instanta prejudicii de 1 leu. Noi luptam pentru pastrarea libertatii de exprimare, nu pentru bani,.

Times New Roman o da n judecata pe Viorica Dancila pentru ca tavaleste imaginea si demnitatea de romn

Redactorul-sef al publicatiei Times New Roman, Calin Petrar, a anuntat caa dat-o in judecata pe Viorica Dancila, in replica la actiunea premierului care cere daune morale de 100. 000 de euro pentru un articol in care este facuta tampita. Petrar sustine ca solicitarea premierului este absurda in conditiile in care ea ii tavaleste imaginea si demnitatea de roman din 2009, de cand a devenit europarlamentar, si pana acum. Jurnalistul ii cheama pe toti cei care se simt lezati de prestatia lui Dancila sa devina parte in proces.

Premierul Viorica Dancila pleaca in concediu pentru o saptamana. Cine ii tine locul

Viorica Dancila este in concediu in perioada 6-13 august, delegandu-si atributiile vicepemierului Paul Stanescu. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, vinerea trecuta, CCR sa solutioneze un conflict.

Dragnea: Iohannis a tipat la Viorica Dancila la telefon

Liviu Dragnea a dezvaluit, duminica, la Sinteza zilei, ca presedintele Klaus Iohannis a tipat de nenumarate ori la premierul Viorica Dancila la telefon. Chiar premierul i-a marturisit acest fapt liderului.

Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca ar fi TIPAT la Viorica Dancila, la telefon, pe tema rectificarii bugetare

Liviu Dragnea sustine ca premierul Viorica Dancila i-a spus ce a discutat la telefon cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul i-ar fi relatat liderului PSD ca seful statului a tipat de nenumarate ori la ea.

Canada extradeaza un roman care a fost gasit de uciderea unui sportiv in 1992

Curtea Superioara din Toronto a decis sa extradeze in Romania un cetatean de nationalitate romana, care are si cetatenie canadiana, care a fost gasit vinovat de uciderea unui sportiv pe 10 iulie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )