Libnet.ro
UNICEF

11:46

Fresh HIT! Neylini lanseaza un nou single incendiar, Te iubesc feat. Muneer

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh HIT! Neylini lanseaza un nou single incendiar, Te iubesc feat. Muneer

Dupa hiturile Muleina 2009), Dayla si Ninja Boy 2011), Neylini revine pe scena muzicala cu un single nou, Te iubesc, o piesa romantica, in limba romana, interpretata impreuna cu Muneer, un tanar artist talentat, originar din Emiratele Arabe. Am asteptat ceva vreme pana sa lansez un nou single deoarece mi-am dorit sa ofer ceva special . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Matteo lanseaza un nou single Panama

Dupa o vara de succes, in care Amandoi a fost number one la mai multe posturi de radio mai multe saptamani la rand, Matteo revine cu un nou single: Panama. Cu o linie melodica vesela si usor de fredonat, noua piesa contine un joc de cuvinte provocator, ca o continuare a ideii avute cu cateva .

Iggy Azalea si T.I. fac echipa pentru un nou single Change Your Life!

Artista australiana tocmai si-a dezvaluit cel mai nou single extras de pe albumul sau de debut, intitulat The New Classic. Change Your Life reprezinta o colaborare cu prietenul si mentorul lui Iggy, rapperul T. Este o piesa extraordinara. Cred ca va fi de bun augur sa il am pe T. ca partener pentru aceasta piesa .

The Saturdays revin cu un nou single Disco Love!

Noua piesa a fost difuzata in premiera pe 19 august la un post de radio din Marea Britanie si este cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al formatiei, dupa piesele What About Us si Gentleman. Titlul materialului nu a fost inca dezvaluit. Una, Rochelle, Mollie, Frankie si Vanessa deja au starnit valva .

Lily Allen va lansa un nou single in primavara anului 2014?!

Asa se pare daca e sa ne luam dupa o postare a artistei britanice de pe contul sau de Twitter. Respectiva postare este de fapt un raspuns la un mesaj adresat artistei de catre site-ul de muzica Popjustice. In 2012 Lily Allen a anuntat faptul ca a intrat in studio in incercarea de a compune .

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )