Libnet.ro
UNICEF

22:15

Filmul horror cu cele mai mari incasari din istorie, care a intrecut Exorcistul

Adevărul Adevărul,
Filmul horror cu cele mai mari incasari din istorie, care a intrecut Exorcistul

Filmul Exorcistul din 1973, declarat cel mai bine vandut film horror din toate timpurile, a fost depasit in box-office-ul mondial si al Statelor Unite ale Americii de o productie lansata toamna aceasta. continuă pe Adevărul

Veniturile asiguratorilor au crescut cu 8% pana la peste 5,04 miliarde de lei in primul semestru din 2017/Euroins, City Insurance si Asirom au cele mai mari venituri din politele RCA

Asiguratorii au inregistrat venituri de peste 5,07 miliarde de lei din primele brute subscrise in primul semestru din acest an, in crestere cu 8% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, a anuntat luni ASF. In anul 2016 si in primul semestru al anului 2017, societatile cu cea mai mare pondere in piata de asigurari RCA erau Euroins, City Insurance si Asirom, care detineau impreuna peste jumatate din piata 54% la 31 decembrie 2016 si 71% la data de 30 iunie 2017), se mai arata in comunicatul autoritatii de supraveghere financiara.

Ilan Laufer s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, insotit de ambasadorul Romaniei in Statul Qatar, Cristian Tudor si de consilierul economic la Doha, s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar: CEO-ul Power International Holding, Moutaz Al-Khayyat si presedintele Al-Faisal Holding, Shaikh Faisal bin Qasim Al-Thani, care detine si functia de presedinte al Consiliului Oamenilor de Afaceri Qatarezi.

Uber a pierdut licenta de a opera intr-una dintre cele mai mari capitale din Europa

Uber are din ce in ce mai multe probleme pe piata din Europa. Compania americana a primit o lovitura grava din partea autoritatilor.

Descoperirea care pune la indoiala unul dintre cele mai mari mituri ale crestinatatii. Pasajul din Biblie care ar fi fost adaugat pe ascuns

Un pasaj din Biblie, potrivit caruia femeilor le este interzis sa fie preoti, nu este original, el fiind adaugat mai tarziu in carte, sustine un cercetator american. Potrivit The Telegraph,.

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume, parcate in fata unui restaurant din Targu-Jiu

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume au fost fotografiate in fata unui restaurant din municipiul Targu-Jiu.

Uber, interzis intr-unul dintre cele mai mari orase europene

Compania de ride-sharing Uber tocmai a primit interdictie de a-si mai desfasura actiunile intr-unul dintre cele mai mari orase din Europa. Uber este, momentan, cea mai mare aplicatie de ride-sharing din lume, iar in Marea Britanie, peste 40. 000 de soferi folosesc acest serviciu numai in Londra. incepand de astazi, insa, putem vorbi la trecut despre [].

Povestile celei mai mari rafinarii din Romania

O rafinarie pentru o companie este asemenea unei inimi pentru corpul uman. Asa cum inima pompeaza sangele prin tot corpul uman, rafinaria isi trimite produsele sale finite spre vanzare.

200 de morti pe Dunare dupa scufundarea navei Mogosoaia. Cumplita poveste a celei mai mari tragedii navale romanesti

Cea mai mare drama din istoria navigatiei romane este, fara indoiala, scufundarea vasului de pasageri Mogosoaia, vas ce a mai avut doua accidente grave din care a scapat cu mare noroc, fara.

Cele mai bune bancuri misogine. De ce e rochia de mireasa alba

Printre cele mai simpatice bancuri ce circula la ora actuala in mediul online se numara si cele misogine. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune bancuri misogine.

Care sunt cele mai proaste zece seriale de televiziune din toate timpurile

Multe dintre cele mai proaste seriale de televiziune au luat nastere din concepte discutabile care ne fac sa ne intrebam cum de au fost aprobate vreodata. De obicei, sunt anulate dupa un singur sezon in care inregistreaza ratinguri foarte mici. Iata.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )