Libnet.ro
UNICEF

21:00

Condamnarea lui Dragnea, sarbatorita cu glume in online: La Jilava-n poarta oare cine bate? Este nea Livache, trei ani jumatate FOTO

Adevărul Adevărul,
Condamnarea lui Dragnea, sarbatorita cu glume in online: La Jilava-n poarta oare cine bate? Este nea Livache, trei ani jumatate FOTO

Condamnarea lui Liviu Dragnea a fost marcata prin glume si ironii pe retelele sociale, iar in Piata Victoriei se anunta petrecere in aceasta seara. continuă pe Adevărul

Condamnarea lui Dragnea, sarbatorita in strada la Cluj. Anuntul facut de organizatori

Mii de clujeni sunt asteptati in strada, pentru a sarbatori esecul PSD si condamnarea liderului acestui partid, Liviu Dragnea.

Condamnarea lui Dragnea, sarbatorita in strada la Cluj. Dragnea la brutarie, noi facem o sindrofie

Mii de clujeni sunt asteptati in strada, pentru a sarbatori esecul PSD si condamnarea liderului acestui partid, Liviu Dragnea.

CTP, despre condamnarea lui Dragnea: Sunt sigur ca nu isi va baga unghia in gat

Cristian Tudor Popescu s-a simtit in largul sau atunci cand a fost invitat sa comenteze despre condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea. Jurnalistul a vorbit inainte ca seful PSD sa fie saltat de politie si, cumva, a intuit ca seful Camerei Deputatilor nu avea sa faca un circ din aceasta intamplare nefericita pentru el.

LIVIU POP, DUPA CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: E o zi grea pentru PSD

Condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare este un lucru trist pentru PSD, care trebuie sa depaseasca insa acest moment, a declarat, astazi, la RFI, senatorul social-democrat Liviu Pop.

Ce scrie presa internationala despre condamnarea lui Dragnea: Cel mai puternic politician, in inchisoare

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a starnit reactii si in presa internationala, dupa cum era de asteptat. Euronews titreaza cum cum cel mai put ernic politician roman merge la inchisore, in timp ce.

Deputatul Mitraliera, dupa vot si condamnarea lui Dragnea: Daca e nevoie plecam si noi din tara, ramaneti voi aici cu securistii / Dati in cap, violati, pentru ca de azi asta este trendul

Condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea este a doua executie pentru PSD dupa Adrian Nastase, a declarat luni deputatul Mitraliera Catalin Radulescu, care a avut si o replica virulenta la adresa ziaristilor care ii cerea comentarii la intrarea in sediul PSD: Daca e nevoie plecam si noi din tara, ramaneti voi aici cu securistii.

Paul Stanescu, despre condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de soc

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat luni ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia, scrie Agerpres.

Paul Stanescu, reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de soc!

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat luni ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia.

Condamnarea lui Dragnea, in presa straina: Euronews, Bloomberg si AFP scriu despre incarcerarea liderului PSD - Cel mai puternic politician roman merge la inchisoare pentru coruptie

Condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, a avut ecou si in presa straina. Euronews transmite ca cel mai puternic politician roman a fost trimis la inchisoare. Sursa citata aminteste ca Romania est.

Ecaterina Andronescu: Condamnarea lui Dragnea nu are legatura cu scorul obtinut de PSD la alegeri. Sa NU cautam vinovatii, ci solutiile (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, dupa condamnarea liderului Liviu Drganea, ca membrii PSD trebuie sa gaseasca cele mai bune si rapide solutii pentru reechilibrarea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )