Libnet.ro
UNICEF

20:15

Maneaua lui Adi Minune provoaca scandal la Electric Castle: organizatorii, criticati de fani: Incredibil sa cenzurati un artist pe baza unui elitism idiot

Adevărul Adevărul,
Maneaua lui Adi Minune provoaca scandal la Electric Castle: organizatorii, criticati de fani: Incredibil sa cenzurati un artist pe baza unui elitism idiot

Dupa Neversea, maneaua lui Adi Minune, Asa sunt zilele mele, s-a auzit si pe 19 iulie la Electric Castle, ceea ce a starnit un scandal intre organizatorii festivalului din Cluj, artistul estonian care a introdus piesa in show-ul sau si fanii din mediul online. continuă pe Adevărul

Ce spune DJ-ul care a pus manele la Electric Castle: injositor, oribil si socant

Organizatorii Electric Castle au anuntat ca nu doresc sa-l mai invite pe DJ-ul estonian Tommy Cash la festival, dupa ce acesta a pus maneaua lui Adi Minune in cadrul show-ului sau. Artistul este de acord cu aceasta decizie, dar ii critica dur pe organizatori.

Replica DJ-ului Tommy Cash pentru organizatorii Electric Castle. injositor, oribil si socant

Organizatorii Electric Castle au anuntat ca nu-l vor mai invita pe DJ-ul Tommy Cash la festival, pentru ca a pus maneaua lui Adi Minune in cadrul show-ului sau. La randul lui, artistul a spus ca nici el nu vrea s.

VIDEO Manele si la Electric Castle. Piesa lui Adi Minune s-a auzit si in curtea castelului Banffy din Botida

Maneaua Asa sunt zilele mele a lui Adi Minune s-a auzit in noaptea de vineri, 19 iulie, si la Electric Castle. Melodia a fost difuzata de DJ-ul estonian Tommy Cash. Zilele trecute, maneaua a putut fi auzita la festivalul Neversea.

VIDEO. Reactia imediata a organizatorilor Electric Castle dupa ce DJ-ul Tommy Cash a mixat o manea a lui Adi Minune

DJ-ul estonian Tommy Cash a adus, vineri seara, pe scena de la Electric Castle, maneaua Asa trec zilele mele, a lui Adrian Minune, iar oficialii manifestarii au anuntat ulterior ca aceasta a fost ultima reprezentatie a artistului in festival.

DJ-ul Tommy Cash, interzis la Electric Castle. A adus pe scena o manea a lui Adi Minune VIDEO

DJ-ul estonian Tommy Cash a adus, vineri seara, pe scena de la Electric Castle, maneaua Asa trec zi.

Loredana la Electric Castle 2019: Cea mai mare artista pop din Romania m-a facut sa uit de scandalul cu Tommy Cash

Nu am mai ascultat-o pe Loredana intr-un concert pentru ca nu am o atractie speciala pentru muzica ei. Cu toate acestea, cand am vazut-o ieri la Electric Castle 2019, am uitat complet de imaginile pornografice proiectate de Tommy Cash la un festival unde copiii pana la 12 ani au intrare gratuita. Asta a fost adevarata problema, nu maneaua, cum s-au grabit multi sa comenteze.

Manele, manele, frumoasele mele manele. Si cazul trist al cenzurii de la Electric Castle

Salvatore Ganacci la Neversea a mixat una dintre manelele lui Adrian Minune, Asa sunt zilele mele. Vineri seara, Tommy Cash a facut acelasi lucru, la festivalul Electric Castle, festivalul ce are loc in acest weekend la Castelul Banffy - Bontida - Cluj. Sa vorbim despre manele, deci, care-s recunoscute ca o marca a Romaniei. Dar sa vorbim si despre cazul trist al cenzurii de la Electric Castle. Si cum am fire de artist, voi vorbi de bine despre manele si de rau despre cenzura.

Stirile ProTV: Reactia publicului dupa ce Tommy Cash a pus manele la Electric Castle. VIDEO

Explozie de distractie in a treia noapte de Electric Castle, unde s-au auzit si manele. Artistul Tommy Cash i-a surprins pe spectatori cu o melodie interpretata de Adrian Minune.

Manelele au ajuns si la Electric Castle! Organizatorii au rupt definitiv colaborarea cu DJ-ul

Dupa reusita dj-ului suedez de la Neversea, manelele au trecut pragul si festivalului Electric Castle. Cu toate ca majoritatea s-au distrat, organizatorii nu au putut trece peste genul muzicii, astfel rupand definitiv colaborarea cu cel care a rupt scena cu Asa sunt zilele mele. Manele la Electric Castle! Organizatorii, nemultumiti de alegerea Dj-ului Anii 2000 .

INTERVIU Amber Galloway, femeia care a spart barierele sunetului la Electric Castle: Pentru a dansa nu ai nevoie de urechi VIDEO

Amber Galloway Gallego 42 de ani), cea mai cunoscuta interpreta din lume in limbajul semnelor, a vorbit despre experienta de la festivalul Electric Castle din acest an, acolo unde, impreuna cu echipa ei, a urcat pe scena si a tradus concertele pentru persoanele cu deficiente de auz. Electric Castle a devenit, astfel, primul festival din Romania accesibil persoanelor hipoacuzice.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )