Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce parere au strainii despre piesa care va reprezenta Romania la Eurovision 2019

Adevărul Adevărul,
Ce parere au strainii despre piesa care va reprezenta Romania la Eurovision 2019

Strainii au reactionat in mediul online cu privire la piesa care va reprezenta Romania la Tel Aviv si au comentat prestatia castigatoarei Selectiei Nationale, Ester Peony, parerile acestora fiind impartite. continuă pe Adevărul

Piesa care va reprezenta Romania la Eurovision 2019, votata duminica

Piesa care va reprezenta Romania la Eurovision 2019 va fi votata duminica, in urma show-ului Selectiei Nationale de la Sala Polivalenta din Capitala, spectacol ce va cuprinde si un recital al artistei israeliene Netta Barzilai - castigatoarea.

On a Sunday, cntata de Ester Peony, va reprezenta Romnia la Eurovision

Piesa On a Sunday, cantata de Ester Peony, a castigat selectia nationala pentru a reprezenta Romania la concursul Eurovision care va avea loc in luna mai la Tel Aviv, in Israel, anunta Mediafax.

Eurovision 2019: Cine va reprezenta Romania la finala din Tel Aviv

Cu cateva minute inainte de ora 12, duminica seara, a fost anuntata piesa care va reprezenta Romania la Eurovision 2019 in cadrul finalei de la Tel Aviv, Israel. Selectia nationala pentru Eurovision 2019 s-a incheiat aseara, 17 februarie 2019. Castigatoare a fost melodia originala On a Sunday, interpretata de Ester Peony. Cu aceeasi piesa, Peony [] .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )