Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand incepe noul sezon Vocea Romaniei si ce schimbari a anuntat Pro TV: O sa fiti surprinsi

Adevărul Adevărul,
Cand incepe noul sezon Vocea Romaniei si ce schimbari a anuntat Pro TV: O sa fiti surprinsi

Reprezentantii Pro TV au anuntat cand incepe noul sezon al show-ului Vocea Romaniei, cu Horia Brenciu antrenor, in locul Andrei. continuă pe Adevărul

Cand incepe noul sezon Neatza cu Razvan si Dani. Matinalii revin cu transmisii live de la malul marii

Reprezentantii postului Antena 1 au anuntat cand incepe noul sezon Neatza cu Razvan si Dani. Matinalii Razvan Simion 39 de ani) si Dani Otil 38 de ani) revin cu transmisii live, de la malul marii.

Prima imagine cu juriul Vocea Romaniei in noua formula

A fost postata, in mediul online, prima imagine cu juriul show-ului difuzat de Pro TV, Vocea Romaniei, in noua formula, antrenorii din acest sezon fiind Horia Brenciu 46 de ani), Irina Rimes 27 de ani), Smiley 36 de ani) si Tudor Chirila 45 de ani).

Cand este prima emisiune din sezonul 9 Vocea Romaniei, la PRO TV. Pavel Bartos face dezvaluiri din culise

Cea mai tare competitie a vocilor revine cu noi concurenti de elita si noi provocari. Juratul care i-a luat locul Andrei Maruta, Horia Brenciu, isi pregateste energia pentru un nou inceput la Vocea Romaniei? Cand va aparea pe micile ecrane prima emisiune? Prime emisiunea din sezonul 9 Vocea Romaniei Tudor Chirila, Smiley si Irina Rimes .

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019-2020. Decizia finala a ministrului Educatiei

Structura anului scolar 2019-2020Anul scolar 2019-202 va incepe pe 9 septembrie si nu cu o saptamana mai tarziu, asa cum i-a cerut premierul Dancila fostului ministru al.

Cand incepe emisiunea imi Place Dansul de la Kanal D. Juratii celebri sunt pregatiti de spectacol

Kanal D le pregateste telespectatorilor, pentru aceasta toamna, un show international regasit in lume sub numele The Dance Floor imi Place Dansul. Cand incepe emisiunea cu si despre dans? Cand incepe emisiunea imi Place Dansul de la Kanal D Kanal D vine, din aceasta toamna, cu un nou show international de anvergura, The Dance .

Cand incepe Imi place dansul la Kanal D

Emisiunea Imi place dansul va avea marea premiera sambata, 31 august, de la ora 20:00! In fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuta si CRBL vor evalua performantele artistice ale concurentilor inscrisi in cea mai antrenanta competitie a dansului .

Hochei: CSM Galati a definitivat lotul pentru noul sezon

Vicecampioana CSM Galati a anuntat lotul pentru sezonul 2019-2020 al Campionatului National de hoche.

Cand incepe imi place dansul, noua emisiune de la Kanal D

Reprezentantii Kanal D au anuntat cand va fi premiera noului show al postului turcesc, imi place dansul, si in ce zile va fi difuzat.

Programul LITORALUL PENTRU TOTI 2019. Cand incepe si cu cat sunt reduse preturile

Programul Litoralul pentru toti incepe in acest an de la sfarsitul lunii august. Turistii vor beneficia de tarife mai mici cu pana.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3219 seconds )