Libnet.ro
UNICEF

19:32

imparteala in semifinalele Eurovision 2019: cand intra Romania si cu ce tari concureaza pentru un loc in marea finala

Adevărul Adevărul,
imparteala in semifinalele Eurovision 2019: cand intra Romania si cu ce tari concureaza pentru un loc in marea finala

Organizatorii Eurovision 2019 au tras la sorti ordinea participarii in semifinalele de la Tel Aviva celor 36 de tari. continuă pe Adevărul

EUROVISION 2019. Semifinala Eurovision 2019 Romania ONLINE STREAM LIVE VIDEO TVR. Sansa uriasa pentru 11 concurenti

Semifinala Eurovision 2019 Romania ONLINE STREAM LIVE VIDEO TVRUn numar de 11 interpreti, cu tot atatea momente muzicale, vor participa la Iasi, duminica seara, la prima semifinala a.

EUROVISION 2019. Mirela Vaida, in Finala Nationala a Eurovision

Doua iesence, Dya si prezentatoarea de emisiuni Mirela Vaida, sunt printre cei sase concurenti care vor merge in Finala Nationala a Eurovision, in urma participarii la prima Semifinala Nation.

VIDEO Bilal Hassani, un cntaret transsexual, va reprezenta Franta la Eurovision 2019

La 15 ani, Bilal Hassani o admira pe Conchita Wurst, diva cu barba care a castigat concursul Eurovision in 2014. Cinci ani mai tarziu, devenit la randul sau un simbol al identitatii queer, Hassani va reprezenta Franta la acest concurs muzical european, relateaza luni AFP, citata de Agerpres.

Caru' cu vedete: Ei sunt primii sase finalisti Eurovision 2019; A fost dezvaluit motivul pentru care Donald Trump poarta cravate att de lungi; Joel Kinnaman, actorul din House of Cards s-a despartit de sotie

Poza rara cu Florin Piersic in copilarie! Actorul a implinit varsta de 83 de ani. Marele actor Florin Piersic a fost omagiat la Cluj, sambata seara, cu o. Andreea Marin ii raspunde public Mihaelei Radulescu, dupa ce a facut-o vita. Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin a comentat interceptarile DNA in care este.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )