Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia organizatorilor Neversea dupa ce in maneaua electorala dedicata PSD apar imagini de la festival VIDEO

Adevărul Adevărul,
Reactia organizatorilor Neversea dupa ce in maneaua electorala dedicata PSD apar imagini de la festival VIDEO

Organizatorii Neversea au reactionat dupa ce in videoclipul piesei electorale a manelistului Nicolae Guta, Victorie PSD, apar imagini de la festivalul de muzica de la malul Marii Negre. continuă pe Adevărul

Dupa maneaua PSD, avem si vrajitoare anticoruptie! Ce vor sa faca la Guvern. VIDEO

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019 ne ofera de toate. De la mitinguri cu oameni adusi cu forta de membri de partid, la maneaua PSD lansata de Nicolae Guta. Au aparut chiar si vrajitoarele anticoruptie, care lucreaza la un ritual in masa prin care vor sa le vina de hac [] .

Nicolae Guta a lansat o manea electorala la comanda PSD. in videoclip apare steagul Rusiei VIDEO

Manelistul Nicolae Guta a lansat maneaua electorala Victorie PSD, melodie facuta la comanda pentru Partidul Social Democrat, potrivit descrierii de pe Youtube a canalului Manele TV.

in maneaua lui Guta apar si imagini de la Neversea/ Reactia reprezentantilor festivalului: Am luat deja masuri pentru a ne proteja exploatarea imaginii in moduri care nu au fost agreate

In maneaua lui Nicolae Guta dedicata celui mai tare partid din Romania - PSD, prin care romanii sunt indemnati sa voteze Liviu Dragnea si PSD, apar si imagini de la cunoscutul festival de muzica Neversea. Reprezentantii festivalului au declarat pentru HotNews. ro ca au luat deja masurile care se impun pentru a proteja exploatarea imaginii in moduri care nu au fost agreate. , subliniind ca sunt departe de orice implicare in campanii electorale.

Reactia lui Nicolae Guta, dupa valul de critici pentru maneaua dedicata PSD

Nicolae Guta a avut o prima reactie dupa ce a fost criticat dur de fani pentru maneaua dedicata celui mai tare partid din Romania - PSD, prin care indeamna romanii sa voteze Liviu Dragnea si PSD.

Prima reactie din PSD, dupa maneaua dedicata de Guta. Stefanescu: Mie chiar imi place / O parte din presa securistoida hastagista penelista iohannista a luat foc cu indignare / Au urlat de invidie

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu l-a felicitat, duminica, pe Facebook, pe Nicolae Guta pentru piesa Victorie PSD, lansata in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Acesta spune ca o parte din presa securistoida hastagista penelista iohannista a luat foc cu indignare si au urlat de invidie.

Fanii lui Guta, dezamagiti de maneaua dedicata PSD: Boss, ai innebunit? Te-au cumparat si pe tine hotii astia?

Fanii lui Nicolae Guta s-au suparat pe cantaret dupa ce acesta a dedicat o melodie lui Liviu Dragnea si partidului sau, pe care l-a descris ca fiind cel mai tare partid posibil.

A aparut maneaua electorala: Hai romane, hai la urna, daca vrei viata mai buna, voteaza cu-ncredere, Liviu Dragnea PSD!

Nicolae Guta intra in campania electorala. Celebrul manelist a compus o melodie electorala in favoarea social-democratilor. Melodia, care contine pe fundal imagini de la mitingurile PSD din tara, are versuri.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )