Libnet.ro
UNICEF

11:30

John McLaughlin, cel mai important concert de jazz al anului.

Hotnews Hotnews,
 John McLaughlin, cel mai important concert de jazz al anului.

Doua luni jumatate pana la magica intalnire cu un instrumentist de legenda! Pe 18 aprilie la Sala Palatului, chitaristul britanic John McLaughlin si grupul sau, 4th Dimension vor concerta la o noua editie Jazz Night Out, seria de concerte prezentata de Twin Arts. Un capitol fascinant din istoria jazzului este scris de chitaristul John McLaughlin. Neobosit cautator de noi forme de exprimare muzicala, improvizator stralucit si compozitor prolific, instrumentistul britanic si-a pus amprenta pe 70 de materiale discografice, multe dintre ele adevarate borne muzicale pentru multe generatii de muzicieni. continuă pe Hotnews

O singura jucatoare de Top 10 WTA va lipsi de la cel mai important turneu al lunii februarie, unde va fi prezenta si Simona Halep

Simona Halep este una dintre vedetele turneului de la Dubai, cel mai important turneu din circuitul WTA in luna februarie.

Cum tii ridurile la distanta. Pasul 4 e cel mai important

Odata cu trecerea timpului, tenul este tot mai uscat, isi pierde elasticitatea si stralucirea, devenind un teren propice pentru formarea ridurilor. Pentru a amana aparitia semnelor de imbatranire este esential sa respecti cativa pasi de ingrijire!.

FOTO Novak Djokovici a dezvaluit care este cel mai important trofeu din viata lui. Liderul ATP intr-o ipostaza rara

Novak Djokovici a castigat Australian Open, primul turneu de Grand Slam din acest an, stabilind un nou record al acestei competitii.

Ce s-a vandut cel mai bine pe OLX in 2018

OLX, cel mai mare site de anunturi din Romania, a realizat topul categoriilor cu cele mai tranzactionate produse pe platforma pe parcursul anului precedent, disponibile in cele mai accesate categorii: Electronice si electrocasnice, cu.

Ion Cristoiu: Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale

Jurnalistul Ion Cristoiu emite o teorie interesanta, potrivit careia, presedintele Klaus Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale, ridicand-o pe.

Nicu Stefanuta (USR): Felul n care se prezinta Romnia la Bruxelles este cel mai prost din ultimele 25 de presedintii/ Sunt multe ntrebari despre problemele interne, ceea ce arata nencredere

Felul in care se prezinta Romania la Bruxelles, cu ocazia presedintiei Consiliului Uniunii Europene, este cel mai prost din ultimele 25 de presedintii, este de parere Nicu Stefanuta, expert in cadrul Parlamentului European si candidat USR la europarlamentare. Din 25 de presedintii, a noastra este cea mai neprofesionista. imi pare rau sa spun, pentru ca sunt multi diplomati care lucreaza bine, insa sunt probleme in ceea ce priveste leadership-ul politic, a declarat Nicu Stefanuta pentru HotNews. ro.

Continua incalzirea globala: 2018, al patrulea cel mai cald an inregistrat vreodata! Temperaturi SOC la Bucuresti

Oamenii de stiinta au anuntat miercuri ca 2018 a fost al patrulea cel mai cald an inregistrat vreodata, scrie nytimes. com. intr-o baza de date cu peste 3. 800 de orase verificate de AccuWeather,.

UPDATE Sapte cutremure n interval de o ora, n Marea Neagra; cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7

Sapte cutremure au avut loc miercuri dimineata in Marea Neagra, in largul coastelor bulgaresti. Sase dintre seisme s-au produs intr-un interval de o ora, iar cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

UPDATE Noua cutremure n cteva ore, n Marea Neagra; cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7

Noua cutremure au avut loc miercuri dimineata in Marea Neagra, in largul coastelor bulgaresti. Seismele s-au produs intr-un interval de cateva ore, iar cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua saptamani

Bursele din Europa au urcat, ieri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele noua saptamani, investitorii monitorizand rezultatele financiare anuntate de emitenti.

ştiri din Showbiz

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )