Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cheloo, acord de recunoastere a vinovatiei in dosarul in care este cercetat pentru trafic de droguri - a dat prietenilor cannabis, dar nu a vandut (surse)

Hotnews Hotnews,
 Cheloo, acord de recunoastere a vinovatiei in dosarul in care este cercetat pentru trafic de droguri - a dat prietenilor cannabis, dar nu a vandut (surse)

Procurorii DIICOT au dispus sesizarea instantei de judecata, cu acord de recunoastere a vinovatiei, in dosarul in care Catalin Stefan Ion, solistul trupei Parazitii, cunoscut cu numele de scena Cheloo, este cercetat pentru trafic de droguri de risc, potrivit unor surse judiciare citate de news. ro. Acestea spun ca artistul a recunoscut ca a oferit prietenilor cannabis pentru consum, dar ca nu a vandut stupefiante. continuă pe Hotnews

Cheloo de la Parazitii, acord cu procurorul: Si-a recunoscut fapta si va primi inchisoare cu suspendare

Catalin Stefan, cunoscut publicului mai ales sub numele de Cheloo, a inchieat un acord de recunoastere a vinovatiei in dosarul in care a fost cercetat pentru trafic de droguri de risc. Astfel,.

Arhiepiscopia Tomisului, reactie la dosarul iPS Teodosie: Nadajduim retrimiterea cauzei la procuror

Arhiepiscopia Tomisului transmite, printr-un comunicat de presa, ca se asteapta la retrimiterea dosarului in care este cercetat iPS Teodosie la procurori, sustinand ca rechizitoriul nu a fost.

Fiecare om are acest semn pe bratul stang. Toti stiam ca este de la un vaccin, dar care este adevarul din spatele acestei cicatrici

Toata lumea are acest semn pe bratul stang inca din copilarie si cu totii stim ca provine de la un vaccin, dar care este insa adevarul din spatele acestei cicatrici, mai ales ca la unii.

Facebook angajeaza inca 3.000 de persoane pentru a exclude videourile in care este promovata violenta

Facebook angajeaza alte 3. 000 de persoane care se vor ocupa de monitorizareasi excluderea filmarilor violente. Compania detinuta de Mark Zuckerberg are deja 4. 500 de persoane care se ocupa de acest.

Florina Cercel, 53 de ani de cariera. Care este cel mai mare regret

A fost, si este in continuare, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, una dintre cele mai mari artiste ale scenei noastre, si, pentru ca noi credem ca e mai important sa apreciem valorile,.

Calatoria in timp ar putea fi posibila: care este modelul propus de matematicieni

Desi se credea un lucru imposibil, oamenii de stiinta au venit cu un model matematic viabil pentru realizarea unei masini a timpului. Desi masina timpului era considerata o structura complexa, irealizabila, desprinsa din filmele science-fiction, cercetatorii sustin ca, din punct de vedere matematic, calatoria in timp este posibila. David Tsang si Ben Tippet, matematicieni de [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )