Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cheloo de la Parazitii, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Hotnews Hotnews,
 Cheloo de la Parazitii, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Cheloo de la Parazitii, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. continuă pe Hotnews

Fostul deputat Dan Bordeianu, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare

Fostul deputat Dan Bordeianu a fost condamnat marti de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata, intr-un dosar legat de un proiect de alimentare cu apa in trei localitati din judetul Vaslui, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Fostul deputat PSD Dan Bordeianu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare intr-un dosar privind prejudicierea bugetului unei comune

Fostul deputat PSD Dan Bordeianu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzat ca societatea pe care o controla s-a angajat sa execute o serie de lucrari pentru alimentarea cu apa in Deleni, judetul Vaslui, care nu au mai fost finalizate sau au fost neconforme, cauzand un prejudiciu bugetului local de patru milioane de lei.

Cheloo, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare: Imaginea mea este deteriorata si groaznica, asa ca nu se poate schimba in rau

Artistul Cheloo, solistul trupei Parazitii, a fost audiat, miercuri, la Tribunalul Prahova, unde a semnat o declaratie prin care admite acordul de recunoastere a vinovatiei, incheiat cu DIICOT, intr-un dosar de trafic de droguri, informeaza Stirile Pro Prahova.

Cheloo a recunoscut ca a consumat marijuana. Procurorii cer doi ani de inchisoare cu suspendare pentru cantaret

Cantaretul de muzica hip-hop Cheloo a recunoscut in fata procurorilor ca a consumat marijuana, dar a spus ca nu a vandut altcuiva. in urma acordului de recunoastere, procurorii au propus.

Un roman, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a incercat sa sarute cu forta o tanara din Marea Britanie

Un sucevean de 20 de ani a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare de judecatorii britanici, dupa ce a incercat sa sarute cu forta o femeie pe o strada din Marea Britanie, dupa care a atacat o biciclista ce i-a sarit in ajutor victimei.

Roman condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a incercat sa sarute cu forta o tanara din Marea Britanie

Un sucevean de 20 de ani a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare de judecatorii britanici, dupa ce a incercat sa sarute cu forta o femeie pe o strada din Marea Britanie, dupa care a atacat o biciclista ce i-a sarit in ajutor victimei.

Magistratul care l-a condamnat la 13 ani de inchisoare pe un director de spital: Pedepsele blande nu fac decat sa incurajeze coruptia din sistemul medical

Cetateanul de rand care se interneaza intr-un spital, unde contractele sunt dijmuite prin mita, beneficiaza de servicii fie supraevaluate, fie deficitare din punct de vedere calitativ. Aceasta este concluzia magistratului care a dat cea mai mare condamnare primita de un director de spital in Romania: 13 ani si 4 luni de inchisoare.

Fostul primar Gheorghe Stefan, condamnat la opt ani inchisoare in dosarul Posta Romana

Gheorghe Stefan, fost primar al municipiului Piatra Neamt, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 8 ani si 2 luni inchisoare, intr-un dosar legat de fraudarea Companiei Nationale Posta.

Copilul de doi ani din Floresti, disparut o saptamana in urma, a fost gasit inecat in raul Raut

La aproape o saptamana de la disparitie, copilul de doi ani din satul Bobulesti, raionul Floresti, a fost gasit marti, 16 mai. Cu toata ca initial a fost examinata versiunea rapirii, oamenii legi l-au gasit pe micut inecat in raul Raut, la o distanta de circa 10-15 kilometri de la locul unde era vazut ultima data.

Uniunea Salvati Romania, partidul care refuza sa aiba o ideologie. Nicusor Dan a fost reales presedinte pentru doi ani. Obiectivul noii conduceri a acestei formatiuni politice este acela de a nominaliza primul ministru in 2020

Participantii la Congresul Uniunii Salvati Romania USR) de la Cluj au ales noua conducere a partidului, care a primit un mandat de doi ani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )