Libnet.ro
UNICEF

01:05

Delia, Holograf si Parazitii canta la aniversarea celei mai mari berarii din Sud Estul Europei

Adevărul Adevărul,
Delia, Holograf si Parazitii canta la aniversarea celei mai mari berarii din Sud Estul Europei

La patru ani de la deschidere, cea mai mare berarie din Sud Estul Europei a pregatit patru concerte aniversare cu unii din cei mai titrati artisti romani ai momentului: Delia, Holograf, Parazitii si Damian Draghici Brothers. continuă pe Adevărul

Deutsche Bank si Commerzbank, cele mai mari banci din Germania, din ce in ce mai deschise catre o fuziune

Deutsche Bank si Commerzbank, cele mai mari banci din Germania, sunt din ce in ce mai deschise in fata ideii unei fuziuni, a informat marti revista Der Spiegel.

TRANZACTIA ANULUI: Cele mai mari banci din Germania se pregatesc sa fuzioneze

Se pregateste tranzactia anului pe piata bancara. Cele mai mari grupuri bancare germane, Deutsche Bank AG si Commerzbank AG, ar putea fuziona, in contextul in care sefii lor par din ce in ce mai deschisi la ac.

Riscurile care planeaza asupra sistemului bancar. Dobanzile mai mari sunt cap de lista

Cele mai mari institutii de credit din Romania au identificat mai multe riscuri la adresa stabilitatii financiare din tara noastra, sase ridicate si trei moderate, cap de lista fiind acum dobanzile mai mari, arata Banca Nationala a Romaniei BNR) intr-un raport.

Top 10 cele mai mari companii din lume in ultimele cinci decenii

Amazon a ajuns saptamana trecuta sa valoreze peste 1 trilion de dolari, devenind a doua companie din lume, dupa Apple, care depaseste acest prag. Cititi in continuare care au fost cele mai mari 10 companii din lume in fiecare din ultimele cinci decenii.

Rusia si etaleaza forta militara, prin cele mai mari manevre din istoria sa / Expert: O pregatire pentru un viitor razboi mondial / NATO: Moscova se concentreaza pe un conflict de mare amploare

Aproape 300. 000 de oameni, toate componentele armatei implicat si soldati chinezi in sprijin: Rusia lanseaza marti cele mai mari manevre militare din istoria sa, denuntate de NATO drept o repetitie a unui conflict de mare amploare, scrie AFP.

Cele mai mari banci din Romnia spun ca se confrunta cu 6 riscuri ridicate. La rndul lor, bancherii din strada Doamnei se uita cu ngrijorare spre ROBOR si spre gradul de ndatorare

Cele mai mari banci din Romania au identificat sase riscuri ridicate si trei moderate cu care se confrunta in activitatea lor, potrivit unui raport publicat de Banca Centrala. Riscul de scumpire a finantarii ca urmare a majorarii ratei dobanzii si/sau a deprecierii leului) devine primul risc sistemic, fiind urmat de riscul privind cadrul legislativ incert si impredictibil in domeniul financiar-bancar. Bancherii mai spun ca le va fi relativ dificil sa gestioneze posibilele efecte negative care decurg din aceste riscuri. Bancherii din strada Doamnei sunt si ei ingrijorati ca o crestere a dobanzii ROBOR poate genera presiuni asupra capacitatii clientilor vulnerabili de a-si achita ratele. Nu ar fi deloc exclus sa asistam in prioada urmatoare la masuri privind limitarea gradului de indatorare, despre care oficiali din BNR au tot vorbit in ultima perioada.

IMM-uri versus multinationale. De ce este o lupta falsa si de ce firmele mici continua sa plateasca taxe mai mari

In ultimul deceniu firmele mici au continuat sa plateasca taxe mari raportat la dimensiunea cifrei lor de afaceri, in timp ce firmele mari platesc un impozit raportat la cifra de afaceri de doua ori mai mic comparativ cu cel al microintreprinderilor, arata o analiza realizata de Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR).

Tensiunea de pe piata fortei de munca va creste n ultimul trimestru. Care sunt sectoarele cu cele mai mari cereri de personal

Persoanele in cautarea unui loc de munca ar putea avea o putere mai mare de negociere, in ultimul trimestru din acest an, avand in vedere tensiunea din piata muncii si intentiile companiilor de a creste numarul de personal. in aceste conditii, cei care vor sa angajeze vor trebui, in mare masura, sa apeleze la persoanele care lucreaza in alte companii, dar cu oferte superioare. Un raport realizat de ManpowerGroup arata ca previziunea neta de angajare din ultima parte a acestui an este de +19%, cea mai puternica raportata in Romania de la finalul anului 2008. 24% din cei 627 de angajatori romani chestionati pentru editia din trimetrul IV/2018 a studiului raporteaza ca au in vedere cresteri de personal, in timp ce 9% intentioneaza scaderea numarului total de angajati.

Romanii, cei mai mari fumatori din UE

Romania si Bulgaria au cel mai mare numar de fumatori, raportat la numarul populatiei, in timp de Suedia are cea mai redusa rata din Europa privind numarul fumatorilor, a declarat Head of Programmes la Adam Smith Institute, Daniel Pryor, in cadrul unei dezbateri de specialitate ce a avut loc la Londra.

Romanii, cei mai mari fumatori din UE

Ecosistemul roman al start-up-urilor devine tot mai dinamic, dar extinderea este in continuare dificila, in contextul in care unele reglementari pot genera poveri neintentionate, dar disproportionate, a declarat, astazi, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )