Libnet.ro
UNICEF

07:46

Marian Godina:Un sindicat care anunta ca da in judecata o trupa de rap face mai mult rau imaginii decat melodia in sine

Adevărul Adevărul,
Marian Godina:Un sindicat care anunta ca da in judecata o trupa de rap face mai mult rau imaginii decat melodia in sine

Marian Godina, politist la Serviciul de Actiuni Speciale SAS), a comentat, pe blogul sau, anuntul presedintelui Sindicatului National Al Agentilor de Politie SNAP), Iulian Surugiu, conform caruia va da in judecata Parazitii pentru mesajul ofensator la adresa politistilor din Romania din piesa Antimilitie. continuă pe Adevărul

Marian Godina intervine in disputa dintre Parazitii si sindicatul politistilor: ce spune despre piesa Antimilitie

Marian Godina intervine in scandalul pe care piesa Antimilitie, a celor de la Parazitii, l-a starnit in randul unor politisti. Sindicatul National al Agentilor de Politie din Romania anunta,luni, ca va da in judecata trupa Parazitii pentru un presupus mesaj ofensator la adresa meseriei de politist. Trupa Parazitii a lansat, recent, un album intitulat Arma .

Marian Godina, dupa ce trupa Parazitii a fost data in judecata pentru versurile ANTIMILITIE: Face mai mult rau imaginii decat melodia in sine. Melodia mea preferata ramane VICII

E plin Facebook-ul de stirea ca politistii dau in judecata trupa Parazitii pentru versurile melodiei Antimilitie, si nici Marian Godina nu face trece cu vederea stirea. Celebrul politist.

Marian Godina, reactie la disputa dintre Parazitii si sindicatul politistilor: Am citit cu intristare si dezamagire acea postare

Marian Godina, politist la Serviciul de Actiuni Speciale SAS), a comentat, pe blogul sau, anuntul presedintelui Sindicatului National Al Agentilor de Politie SNAP), Iulian Surugiu, conform caruia va da in ju.

Politia Romana da in judecata trupa Parazitii. Cum au comis-o din nou Cheloo si Ombladon

Trupa Parazitii a suparat Politia Romana! Oamenii legii au hotarat sa ii dea in judecata pe membrii cunoscutei trupe de hip-hop pentru jignirile aduse in cea mai noua piesa a lor numita Antimilitie. Parazitii, dati in judecata de Politia Romana Trupa Parazitii a fost data in judecata de catre oamenii legii din cauza cuvintelor ofensatoare .

Sindicalistii din Politie dau in judecata trupa ,,Parazitii: ,,Ne-au injurat de toti sfintii

Sindicalistii din Politie vor sa dea in judecata formatia Parazitii, dupa ce trupa de hip-hop a scos.

Sindicatul din Politie da in judecata trupa Parazitii pentru versurile calomnioase din noua piesa

Sindicalistii din Politie vor sa dea in judecata formatia Parazitii dupa ce aceastaa lansat o piesa numita Antimilitie. Politistii sustin ca versurile sunt jignitoare si ii acuza de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3138 seconds )