Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iubitul lui Miley Cyrus implicat intr-un accident de automobil! Ce a patit Patrick Schwarzenegger

Devorator Monden Devorator Monden,
Iubitul lui Miley Cyrus implicat intr-un accident de automobil! Ce a patit Patrick Schwarzenegger

Patrick Schwarzenegger, fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger si al jurnalistei Maria Shriver, a fost implicat intr-un accident de. continuă pe Devorator Monden

Ministrul Educatiei, implicat intr-un scandal de coruptie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, ar putea fi implicat intr-un scandal de coruptie. Inspectorii Curtii de Conturi au sesizat mai multe nereguli la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.

Patru romani au murit intr-un accident rutier in Italia

Patru persoane, probabil cetateni romani, au murit, luni dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs in apropierea orasului italian Milano, relateaza Mediafax.

Patru persoane, probabil romani, au murit intr-un accident rutier produs in Italia

Patru persoane, probabil cetateni romani, au murit, luni dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs in apropierea orasului italian Milano, relateaza presa italiana, citata de Mediafax. Potrivit ziarului La.

Patru romani au murit intr-un accident rutier petrecut in Italia

Patru romani si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier petrecut in Italia. in masina se aflau in total sase persoane, dintre care cinci romani si un italian. Se pare ca soferul masinii circula cu.

Vitezomanul buzoian care si-a nenorocit familia este fan Paul Walker, actorul din Fast and Furious, mort intr-un accident rutier

La nici 24 de ore de la tragedie, fiul viceprimarului din Ziduri, care duminica dimineata a provocat un accident soldat cu moartea surorii sale, Loredana, de 19 ani, le-a transmis cunoscutilor sai de pe o retea de socializare ca este bine. A mentionat totodata ca isi face griji pentru sanatatea parintilor sai si este deprimat din cauza mortii surorii lui.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )